Connect with us

FOTBAL

SPECIAL. Modelul Adela Chichişan, tânăra îndrăgostită de volei care a avut ocazia să se întâlnească cu actori celebri de la Hollywood. GALERIE FOTO


Tânăra în vârstă de 22 de ani din Românaşi – care a cochetat în trecut cu voleiul – a ajuns un model de succes, apreciată atât în România cât şi peste hotare, iar în anul 2015 ea a prezentat moda la festivalul de film de la Cannes! Ea prezintă costume şi rochii pentru designeri celebri, chiar şi internaţionali, printre ei numărându-se şi Cătălin Botezatu. Adela a avut ocazia să prezinte inclusiv pentru designer-ul vestimentar Eli Lăsnean – care se ocupă de rochiile primei doamne a României, Carmen Iohannis


Adela este o tânără în vârstă de 22 de ani, care a ajuns să aibă o carieră în modeling demnă de invidiat. A fost prezentă la numeroase prezentări de modă, multe realizate de Cătălin Botezatu, dar a participat şi la festivaluri internaţionale, printre ele numărându-se Festivalul de Film de la Cannes unde a avut ocazia să întâlnească actori celebri de la Hollywood.

În timpul săptămânii învaţă pentru facultate, acolo unde e şi şefă de grupă. În weekend, ea prezintă modă

Adela Chichişan s-a născut pe 15 mai 1995 în localitatea Românaşi. Este o fire modestă, ambiţioasă şi care pune preţ pe educaţie. Consideră că toate aceste atribute le-a moştenit de la părinţii ei, care i-au oferit o educaţie aleasă.

Tânăra a absolvit Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” şi a promovat examenul de Bacalaureat cu media 9,35!

A urmat apoi cursurile de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

În prezent, ea este înscrisă la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV), unde este şefă de grupă şi se „luptă” să obţină bursă. De menţionat că la USAMV, tânărul model a intrat prima!

Adela a ajuns la concluzia că pe lângă cariera din modeling trebuie să primeze educaţia.

„Pentru mine, educaţia înseamnă foarte mult. Chiar dacă am avut aceste prezentări de modă, niciodată nu s-a pus problema să renunţ la facultate. Chiar m-am înscris şi la a doua facultate, unde am un colectiv plăcut de profesori şi colegi. Am reuşit să îmbin foarte bine educaţia cu prezentările de modă, chiar dacă asta a însemnat să nu dorm nopţile pentru a învăţa, iar weekend-urile să mi le dedic prezentărilor de modă”, ne spune Adela.

A ajuns model pentru că a fost omul potrivit la locul potrivit

Primii paşi în modeling i-a făcut în anul 2014, când a prezentat pentru compania Jolidon la Cluj-Napoca. Adela a fost recrutată chiar într-un… mall, în timp ce se plimba!

„Eram în Cluj în mall pentru că îmi place foarte mult să îmi cumpăr haine. Au venit atunci la mine două persoane de la o agenţie de modeling şi mi-au făcut această propunere. Am acceptat şi uite aşa am devenit model”, afirmă tânăra.

Prima prezentare a avut-o în luna noiembrie din anul 2014, când, cu mândrie, ne spune Adela, a fost selectată să prezinte cea mai frumoasă rochie care trebuia să fie expusă pe podium. Au urmat apoi numeroase prezentări de modă în România, dar şi în străinătate.

Prezintă pentru celebrul Cătălin Botezatu de peste trei ani

Prima prezentare pentru Cătălin Botezatu a avut-o în 2015 la „Gala Turismului – FTV Tourism Awards”. A mai avut apoi prezentări tot pentru celebrul designer român în cadrul evenimentului “Fashion Festival”, desfăşurat la Mamaia.

Tot cu ţinute realizate de Botezatu urcă pe podium din anul 2015 până în prezent la cochetul eveniment organizat la Cluj-Napoca – Balul Operei. A mai prezentat ţinute de ale lui Botezatu şi la Fashion TV în Bucureşti.

„Botezatu e o persoană foarte deschisă, plăcută, poţi lucra cu el. E exact opusul a ceea ce se vede la televizor, nu e aşa strict şi nu are reguli atât de dure. Chiar se comportă exemplar cu noi. Cea mai interesantă experienţă a fost la un festival la Mamaia de unde eu am plecat la Cluj. A durat puţin timp până când m-au sunat cei din echipa lui Botezatu să mă întorc la prezentare pentru că îi place modul în care urc pe podium”, povesteşte modelul.

Cadou inedit de ziua ei: A stat la masă cu celebrul Ian Joseph Somerhalder, actorul principal din serialul “The Vampire Diaries”

Adela a fost selectată să prezinte pentru numeroase agenţii de modă din străinătate, dar s-a numărat şi printre modelele designer-ului Eli Lăsnean, cea care se ocupă de rochiile pe care le îmbracă prima doamnă a României, Carmen Iohannis!

Tânăra sălăjeană a participat şi la prezentări în străinătate, cele mai importante fiind în Germania, la Berlin, în Monaco la Monte Carlo, dar şi la Festivalul de Film de la Cannes.

Adela a primit un cadou inedit de ziua ei. La doar două zile după ce a împlint 20 de ani, pe 17 mai 2015, a participat la evenimentul de la Cannes.

„A fost un cadou inedit de ziua mea. Am stat la Festivalul de Film de la Cannes o săptămână, unde am avut ocazia să cunosc actori celebri. Foarte aproape de mine stătea actorul Ian Joseph Somerhalder, care joacă unul dintre rolurile principale din serialul The Vampire Diaries (Jurnalele Vampirilor – n.r.) şi care la plecare ne-a spus câteva cuvinte de noapte bună. Tot acolo am avut ocazia să o întâlnesc şi pe celebra Paris Hilton”, ne povesteşte Adela.

Urmează un concurs în Bulgaria, iar apoi se apucă de învăţat

Adela se bucură de ultimele zile ale vacanţei de vară, pregătindu-se pentru o prezentare de modă pe care o va avea în Bulgaria. Ea va participa la un concurs de miss în ţara vecină, iar apoi ne spune că se va apuca de învăţat.

Nu pentru că are restanţe la facultate, ci pentru că merge la măriri de note, pentru a obţine bursă, ca în ceilalţi ani. Pe lângă toate aceste realizări, Adela se consideră şi o fată modestă, pe care nu o schimbă astfel de evenimente sau succese.

“Urmează să merg la un concurs de miss în Bulgaria, iar apoi mă apuc de învăţat pentru că am sesiunea de examene unde merg la mărire. Cum spuneam, pentru mine e foarte importantă facultatea, şi nu vreau să renunţ la facultate pentru modeling, pentru că nu ştiu ce se va întâmpla pe viitor”, ni se confesează tânăra din Românaşi.

Trebuie să spunem, că în clasele V – VIII, Adela a obţinut tot timpul premiul întâi, fiind o elevă foarte apreciată de profesori. Tânăra are şi un sfat pentru fetele care au în gând să se apuce de modeling. Sfatul ei este să nu îşi neglijeze şcoala şi în primul rând să aibă în vedere educaţia şi abia apoi să se gândească la modeling, pentru că un model de succes este doar o fată educată!

Este îndrăgostită… de volei!

Adela este îndrăgostită. Nu de vreun băiat, ci chiar de un sport. Adoră să fie în teren şi să joace volei. “Sunt îndrăgostită… de volei. Îmi place să fiu în teren şi să joc, tot timpul am pus suflet şi am fost dedicată acestui sport”, ne spune tânărul model.

Adela a evoluat însă şi în echipele de volei şi de handbal ale Şcolii Gimnaziale Românaşi în competiţia “Cupa Văilor”, când era în clasele gimnaziale. Ba chiar a reuşit să se întoarcă de la competiţii cu câte o medalie, fie de aur sau argint.

În liceu, a participat la Cupa Lyceum cu echipa de volei de la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalău.

Adela are o siluetă invidiată

Adela este apreciată în lumea modelingului pentru înălţimea sa – 1,80m – dar şi pentru părul ei. Atrage însă privirile cu silueta sa. Secretul care îi menţine silueta este faptul că merge mult pe jos.

“Pot mânca orice. Eu nu cunosc termenul dietă. Cu toate acestea, merg mult pe jos, chiar peste 10 kilometri pe zi, şi cred că asta îşi spune cuvântul”, ne spune sălăjeanca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL