Connect with us

FOTBAL

Răzvan Nicorici a intrat greu în joc

Cu toate că în această vară la Zalău s-a aflat şi Vlad Paşcalău, un jucător cu experienţă la nivelul Ligii a II-a, preşedintele Ioan Morar a preferat să-l păstreze pe Răzvan Nicorici în lot şi nu pe jucătorul de bandă originar din Jibou, dorit de antrenorul Marius Paşca. Minutele adunate de Nicorici în tricoul lui FC Zalău în acest început de campionat au fost destul de puţine, însă vinerea trecută a reuşit să marcheze. Trebuie, însă, să spunem că fundaşul stînga a intrat destul de greu în joc, avînd intervenţii nesigure, care i-au cam enervat pe colegii săi din defensivă. Dar în minutul 81, Nicorici a urcat inspirat în atac şi a trimis un şut frumos din unghi, care nu i-a lăsat nicio şansă portarului echipei din Braşov.

Pentru un post de titular în banda stîngă, Răzvan Nicorici se luptă cu Vlad Negrean şi Radu Neicu. “Nicorici a intrat mai greu în joc şi poate e şi normal, ţinînd cont că a intrat din postura de rezervă. A avut 2- 3 intervenţii nereuşite, dar în cea de-a doua parte a partidei s-a achitat bine de sarcini. A şi marcat golul nostru”, a afirmat Marius Paşca.

Vlad Lung, schimbat în prima repriză

Unul dintre cei mai apreciaţi jucători în acest început de sezon, este vorba despre Vlad Lung, nu a rezistat vinerea trecută decît 31 de minute. Şi asta nu din pricina unor probleme de ordin fizic, ci de o accidentare destul de serioasă. In minutul 23, tînărul nostru mijlocaş dreapta a avut un duel mai dur cu un adversar, rămînînd căzut la pămînt în urma acestuia.

Echipa medicală a intervenit promt şi timp de 8 minute a încercat să-l facă apt de joc. Însă, lui Lung îi fusese rupt un dinte, iar buza spartă. In cele din urmă, antrenorul Marius Paşca l-a schimbat cu Răvan Nicorici.

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. vinteler

    14 September 2011 at 20:39

    sa steie atunci la liga 4 daca nare reusite1e mai bine ca doarme la umbra ca observatorii la meciuri!

  2. sadoveanu

    14 September 2011 at 23:22

    ce-i de la zalau au fost niste fraieri cu pascalau,adica morar.zalau nu are jucatorii de valoare sub 21 de ani ,decat portarul chis restu sunt in plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL