Connect with us

DIVERSE

Silviu Crişan şi Adrian Simioanca vor juca contra Stelei Bucureşti

Cupa României nu numai că este cunoscută sub denumirea de “întrecerea surprizelor” ci poate reprezenta şi îndeplinirea viselor unor fotbalişti din eşaloanele inferioare. Adică acela de a juca cu o echipă mare a Romaniei.

Ei bine, pentru sălăjenii Silviu Crişan şi Adrian Simioanca acest lucru se va întâmpla în cadrul 16-imilor Cupei României. Echipa pentru care evoluează în prezent, este vorba despre Sănătatea Cluj, colegă de serie cu FC Zalău, se va duela în această fază a competiţiei chiar cu Steaua Bucureşti, deţinătoarea trofeului. “Am zis că dacă tot ar fi să jucăm cu o echipă din prima ligă, să fie Steaua. Şi cu Steaua ne vom şi duela”, ne-a mărturisit şimleuanul Silviu Crişan, devenit om de bază la Sănătatea Cluj, după ce la FC Zalău a jucat foarte puţin.

La Cluj-Napoca, Crişan este coleg cu un alt sălăjean, este vorba despre Adrian Simioanca, pe care l-a avut coleg şi la FC Silvania, când gruparea de sub Măgură evolua în Liga a III-a. Referitor la meciul cu Steaua Bucureşti, Silviu Crişan a adăugat: “Un astfel de meci este important pentru fiecare fotbalist. Este un eveniment special, pentru că nu ştii niciodată dacă vei apuca să joci în compania unei astfel de echipe. Mi-ar plăcea să jucăm la Cluj-Napoca, în nocturnă”.

“Virus”, aşa cum este alintat de prieteni, a făcut şi o scurtă comparaţie între Sănătatea Cluj şi FC Zalău. “Deşi mulţi ne consideră o echipă mică, pot spune că ceea ce am întâlnit aici este mult peste ceea ce se oferea la Zalău. Implicarea conducătorilor este totală, iar printre priorităţile lor se numără oferirea celor mai bune condiţii jucătorilor”, a conchis jucator din Simleu.

 

 

 

Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. pascalau s/

    14 September 2011 at 3:24

    la zalau atata timp cat vreo 7 persoane tin fotbaliu in zona castigului personal e greu!e duhoare deja!

  2. dutzu

    14 September 2011 at 22:01

    Duhoare e la zalau inca de cand a jucat silviu.Tineau jucatori batrani cu contracte graste in loc sa tina jucatori tineri cu perspectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE