Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Sălăjeanul Adrian Farkas a câştigat Campionatul AGVPS România la pescuit sportiv staţionar. GALERIE FOTO


Pescarul din judeţul Sălaj a reuşit o performanţă notabilă, asta după ce a reuşit să se impună în urma celor două etape disputate la Vîrşolţ şi Racoviţă la Campionatul AGVPS România


După ce în perioada 11-13 august s-au desfăşurat finalele feminine din cadrul Campionatului AGVPS România la pescuit sportiv, concurs disputat pe Vîrşolţ, iată că la a venit şi rândul seniorilor.

La ediţia din acest an, judeţul Sălaj a fost reprezentat de doi pescari. Astfel, alături de Adrian Farkas a participat şi Ciprian Chende.

Prima etapă s-a disputat pe Vîrşolţ, iar Adrian Farkas a fost cel mai bun, la finalul celor trei manşe de concurs. Pescarul sălăjean a acumulat o cantitate totală de 32.595, clasându-se pe primul loc.

La finele săptămânii trecute, pe Olt, în Racoviţa a avut loc şi cea de-a doua etapă din cadrul Campionatului AGVPS România la pescuit sportiv staţionar. Concursul s-a desfăşurat în trei manşe.

În cadrul concursului desfăşurat pe Olt, Adrian Farkas a reuşit să îşi menţină distanţa faţa ce contracandidaţi, iar la finalul celor trei manşe, acesta s-a clasat pe locul 4. Totuşi, la general, sălăjeanul Adrian Farkas a avut cel mai bun total şi a fost declarat campion al AGVPS România la pescuit sportiv staţionar. Să menţionăm faptul că Farkas a reuşit în premieră să obţină acest titlu.

Pe locul doi s-a clasat Octavian Tudor, în timp ce podiumul a fost completat de Andrei Ghioghiu. Etapa de pe Olt a fost câştigată de Alexandru Găvan, cel care per total s-a clasat pe locul 4.

„Era oarecum de aşteptat ca Adi să câştige, deoarece în momentul de faţă, este cel mai bun pescar de staţionar din ţară. Nu există dubii în privinţa asta, iar prima etapă, pe Vîrşolţ a câştigat-o detaşat, iar pe Olt a reuşit să păstreze distanţa faţă de contracandidaţi. Mă bucur pentru reuşita lui Adi şi pentru faptul că Sălajul are pentru prima dată un campion la pescuit sportiv staţionar”, ne-a declarat Veronica Ispas, organizator principal.

Sursa foto: facebook Veronica Ispas

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare