Connect with us

ALTE SPORTURI

Time Caffe Jibou, câştigătoarea primei ediţii a Memorialului „Vasile Moş”


Gruparea condusă de Adrian Brâglezan a reuşit să se impună la turneul de minifotbal organizat în memoria celui care a fost Vasile Moş, în dauna celor de la TDI Trans Cătălin


În urmă cu mai bine de o lună, fotbalul mic din Sălaj, dar nu numai, a fost „fulgerat” cu o veste tristă. Vasile Moş, fostul fotbalist de la Armătura Zalău, dar şi de la Someşul Someş Odorhei a trecut la cele veşnice, după un accident cu bicicleta.  În memoria sa, la Someş Odorhei s-a organizat un turneu de minifotbal, prima ediţie a Memorialului “Vasile Moş”, organizatori principali fiind Tudor Corniş şi Vlad Ortelecan  – oficiali ai echipei Someşul Someş Odorhei, cu sprijinul Primăriei Someş Odorhei.

Competiţia s-a desfăşurat sâmbătă, 19 august, în sala de sport din Someş Odorhei şi a adunat la start nu mai puţin de 9 echipe. Astfel, la prima ediţie a Memorialului “Vasile Moş” au participat următoarele echipe: CS Fărcaşa, Time Caffe Jibou, Someşul Someş Odorhei, TDI Trans Cătălin, Francezii, Ulmeni, Hop Hop Tihău, Viitorul Motiş şi Phoenix Cuceu.

Cele nouă echipe înscrise au fost împărţite în trei grupe, fiecare grupă conţinând trei echipe. Câştigătoarele grupelor, cât şi cel mai bun loc doi s-au calificat în semifinale. În grupe s-a jucat 2 x 12 minute, în timp ce în semifinale şi finale, 2 x 15 minute. Din Grupa A au făcut parte Someşul Someş Odorhei, Viitorul Motiş şi Ulmeni, în timp ce în Grupa B au fost repartizate Time Caffe, Phoenix Cuceu şi TDI Trans Cătălin.

În Grupa C, s-au luptat pentru calificare Francezii, Hop Hop Tihău şi CS Fărcaşa, ultima fiind şi echipa la care a evoluat Mihai Moş, fiul lui Vasile Moş. În semifinalele turneului s-au calificat Francezii, Time Caffe, Viitorul Motiş şi TDI Trans Cătălin. În prima semifinală, Time Caffe a trecut de Francezii cu 4 – 1, în timp ce TDI a trecut cu 5 – 2 de Viitorul Motiş.

În finale au avut loc meciuri spectaculoase, cu multe goluri, însă şi uşor dezechilibrate. Astfel, în finala mică, Francezii s-au impus cu 3 – 0 în faţa Viitorului din Motiş. Prima ediţie a Memorialului “Vasile Moş” a fost adjudecată de Time Caffe Jibou, după o victorie categorică în faţa celor de la TDI Trans Cătălin, scor 5 – 1. La final, organizatorii au acordat şi premii individuale. Astfel, diploma de tânără speranţă i-a revenit lui Raul Porumb. Bogdan Rus a fost desemnat cel mai tehnic jucător, iar Flaviu Porumb a fost golgheterul competiţiei. Diploma pentru cel mai bun jucător al competiţiei a primit-o Mihai Moş. Să menţionăm faptul că meciurile au fost arbitrate de Flavius Seiche şi Alin Lazăr.

“În primul rând, vreau să le mulţumesc tuturor echipelor participante care au contribuit ca acest memorial să fie un real succes, dar şi arbitrilor, cât şi domnului Gabriel Bârjac pentru sprijin. Sperăm ca la următoarele ediţii să fie cât mai multe echipe interesate de acest memorial pentru a păstra amintirea vie a celui care a fost Vasile Moş”, ne-a declarat Vlad Ortelecan, membru în comitetul de organizare.


Loturile primelor trei clasate:

Time Caffe: Adrian Brâglezan, Cristian Ţurcaş, Apai Tiberiu, Ciprian Roja, Flaviu Porumb, Claudiu Dobrinean, Tudor Teglaş şi Ciprian Paşca;

TDI: Alin Zaharia, Cătălin Temeş, Bogdan Noje, Laurenţiu Opriş, Florin Moldovan, Marius Moş, George Stana şi Kolosvari Tiberiu;

Francezii: Vasile Talpoş, George Porumb, Raul Porumb, Andrei Sîrca, Bogdan Rus, Cristian Mureşan şi Vlad Ortelecan;


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI