Connect with us

ATLETISM

Ioana Dan, vicecampioană mondială

O altă competiţie de anvergură derulată la finalul săptămânii trecute a avut loc la Tirana. Este vorba despre Campionatul Mondial de alergare montană. Ioana Dan, sportivă legitimată la CSS Zalău a câştigat dreptul de a participa la această competiţie după ce în cadrul finalei Campionatului Naţional de la Vatra Dornei, desfăşurat la finalul lunii august, s-a clasat pe locul III. Cu toate că s-a pregătit numai pe plan local, sportiva noastră a avut o comportare excelentă la Campionatul Mondial.

La individual a trecut linia de sosire pe locul VIII, iar în proba pe echipe a obţinut un rezultat excelent. Locul II, medalie de argint şi, implicit, titlul de vicecampioană mondială. Din echipa României au mai făcut parte Denisa Dragomir, legitimată la CS Muscelul Câmpulung, şi Laura Popescu, de la CS Pandurii Târgu Jiu.

Practic, sportivele care s-au clasat în faţa Ioanei Dan la Campionatul Naţional. Performanţa de la Tirana nu este altceva decât încununarea unei munci asidue, dar şi a seriozităţii date de eleva lui Radu Rus în ultima perioadă, când a avut evoluţii şi rezultate lăudabile la competiţiile la care a luat parte.

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ATLETISM