Connect with us

CUPA ROMANIEI

Bad Boys şi Dodecor Cehu Silvaniei, performerele primei etape din Cupă. REZULTATELE din prima etapă şi programul rundei a II-a


Cele două formaţii au câştigat la scor primele meciuri din Cupa României şi au devenit favorite la câştigarea grupelor din care fac parte şi  implicit la calificarea în faza următoarea  


Sezonul 2017 – 2018 din minifotbalul sălăjean a început la finalul săptămânii trecute, odată cu primele meciuri din Cupa României. În prima fază au intrat echipele din Liga 3, dar şi două  formaţii noi, AS Luceafărul şi G 4. Dacă AS Luceafărul este la prima participare într-o competiţie de la minifotbal, G 4 a mai activat şi în sezonul trecut, însă doar la Liga Firmelor şi Instituţiilor.

Cele peste două luni de pauză au adus în rândul echipelor o mare poftă de gol, astfel că în  meciurile din cadrul primei etape s-a marcat pe bandă rulantă. În Grupa A, Brutăria Daia a trecut de Santos Juniors Bocşa, după o repriză secundă în care a jucat mai exact. Echipa din Bocşa a condus cu 1 – 0 şi 2 – 1, dar în actul secund, “dublele” lui Cristian Man şi Szeredai Tibor au făcut diferenţa şi Brutăria Daia a avut câştig de cauză. Celălalt meci, dintre AS Luceafărul şi AS Onix s-a decis la “masa verde”, după ce câştigătoarea Ligii 3 din sezonul trecut nu a reuşit să alinieze la startul jocului un lot.

În Grupa B, Mobil Team a rezolvat soarta învingătoarei în partida cu G 4 încă din prima repriză, iar la pauză conducea deja la o diferenţă de cinci goluri. În aceste condiţii, în partea secundă, “gruparea mobilă” a redus din turaţie, iar acest lucru a permis adversarilor să se apropie la trei goluri. Cele mai multe goluri în această etapă au fost reuşite de Bad Boys, care a marcat de 13 ori în poarta celor de la Tunarii, şase dintre reuşite aparţinându-i golgheterului Cosmin Băgărean. În final, Bad Boys s-a impus la o diferenţă de opt goluri şi a devenit una dintre favorite la câştigarea grupei şi calificarea în faza următoare.

Scorul primei etape din Cupa României a fost reuşit de Dodecor Cehu Silvaniei, care în Grupa C a dispus cu 9 – 0 de FC Brădet. Formaţia condusă de Ovidiu Negrea nu a avut nicio emoţie şi în doar 9 minute a reuşit să marcheze de patru ori în poarta adversă. La pauză, Dodecor conducea cu 5 – 0, însă nu a redus ritmul nici în partea secundă, când a mai marcat de patru ori. Prima etapă din Grupa C programează şi confruntarea dintre Simion Bărnuţiu şi X Team Ortelec, însă acest joc încă nu s-a disputat.

BT Royal a început cu dreptul sezonul şi a câştigat cu Salvarea Zălău, într-o partidă ce a contat pentru Grupa D. Un meci ce părea să fie la îndemâna bancarilor a devenit mai dificil pe final, dar în cele din urmă, Octavian Ardelean şi colegii săi s-au impus la limită după ce au condus chiar şi cu 4 – 1.

În Grupa E, Unirea Hereclean şi Atletico Textila au câte 3 puncte după meciurile din prima etapă. Dacă echipa din Hereclean s-a impus la o diferenţă de două goluri în partida cu Fino Brutto II, să spunem că Atletico Textila a avut un meci mult mai greu cu AS Cavalerii. Finalul a fost cel mai interesant, iar în ultimele 10 minute, într-un interval de doar două minute s-au marcat trei goluri. Câştig de cauză a avut Atletico Textila, care s-a impus la  limită.

Rezultatele şi marcatorii din prima etapă a Cupei României:

Grupa A:  

AS Onix – AS Luceafărul   0 – 10 (neprezentare)  

Brutăria Daia – Santos Junior Bocşa 6 – 3 (2 – 2)  

Au marcat: Alexandru Brumar (‘13), Flaviu Duma (‘20),  Cristian Man (‘27 şi 48) şi Szeredai Tibor (‘33 şi 49), respectiv Cosmin Sabău (‘7), Sergiu Mureşan (‘15) şi Gabriel Cighi (‘40)

Grupa B:  

Mobil Team – G 4                       7 – 4 (6 – 1)  

Au marcat: Dan Prodan (‘5, 23 şi 35), Andrei Marian (‘10),  Andrei Dalnoki (‘11 şi 24) şi Călin Prodan (‘12), respectiv Lucian Galiş (‘7), Vlad Mureşan (‘13 şi 43) şi Silviu Ghile (‘49)

Bad Boys – Tunarii                     13 – 5 (4 – 0)  

Au marcat: Cosmin Băgărean (‘3, 20, 30, 31, 33 şi 38), Viorel Chende (‘7 şi 12), Vasile Vereş (‘32 şi 37), Raul Chiş (‘40 şi 42) şi Ionuţ Pop (‘49), respectiv Rareş Ardelean (‘31, 40 şi 48), Andrei Iacob (‘40) şi Paul Indrecan (‘38)

Grupa C:

 Dodecor Cehu Silvaniei – FC Brădet 9 – 0 (5 – 0)  

Au marcat: Daniel Magdaş (‘2, 7, 26 şi 28), Daniel Drăgan (‘8 şi 35),  Ştefan Constantinescu (‘9, 19 şi 47) şi Dan Puşcaş (‘23)

Simion Bărnuţiu – X Team Ortelec (nu s-a jucat)  

Grupa D:  

BT Royal – Salvarea Zalău             4 – 3 (1 – 0)

 Au marcat: Octavian Ardelean (‘9 şi 26), Lucian Terheş (‘32) şi Cristian Bîrjac (‘40), respectiv Sergiu Horvat (‘27) şi Florin Ţîra (‘47 şi 49)

Aventura – Milionarios                (nu s-a jucat)  

Grupa E:  

Fino Brutto II – Unirea Hereclean   1 – 3 (0 – 2)  

Au marcat: Pusok Ruben (‘48), respectiv  Răzvan Savin (‘3) şi Mihai Pop (‘5 şi 47)

Atletico Textila – AS Cavalerii        3 – 2 (1 – 0)  

Au marcat: Marius Mânzat (‘17), Claudiu Ardelean (‘34) şi Ciprian Sabou (‘41), respectiv  Paul Unimătan (‘40) şi Ionuţ Roşan (‘42)

 

 Etapa a II-a se dispută  la finalul săptămânii după programul:  

Sâmbătă, ora 17.00: Simion Bărnuţiu – FC Brădet (OB)

Ora 18.00: Mobil Team – Tunarii (OB)

Ora 19.00: Santos Juniors Bocşa – AS Luceafărul (OB)

Ora 22.00: Fino Brutto II Borla – AS Cavalerii (OB)

Duminică, ora 17.00: Dodecor – X Team Ortelec (OB)

Ora 18.00: BT Royal – Milionarios (OB)

Ora 19.00: Bad Boys – G 4 (OB)

Ora 20.00: Atletico Textila – Unirea Hereclean (OB)

Ora 21.00: AS Onix – Brutăria Daia (OB)

Aventura – Salvarea Zalău (neprogramat)

488 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI