Connect with us

ATLETISM

Cinci sălăjeni la “naţionalele” de semimaraton

Sâmbătă, la Oneşti, va avea loc ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale de semimaraton. Atletismul sălăjean va fi reprezentat de nu mai puţin de 5 atleţi. Cele mai galonate sunt Paula Todoran şi Simona Maxim, care în prezent aleargă pentru CSM Oneşti.

Conform spuselor antrenorului Mirel Seişanu, Paula Todoran este pregătită pentru această cursă. “Ne-am pregătit bine pentru acest concurs, iar Paula se simte foarte bine din punct de vedere medical. Ne dorim o medalie”, a declarat Seişanu.

In ceea ce o priveşte pe Simona Maxim, zălăuanca trebuia, în mod normal, ca sâmbătă să ia startul în cursa de alergare montană din cadrul Campionatului Mondial de la Tirana. Insă oficialii Federaţiei Române de Atletism au decis ca ea să participe la naţionalele de semimaraton, chiar dacă acestea nu vor avea un campionat mondial în acest an. “Naţionalele nu pot fi comparate cu mondialele. "nsă, eu îmi voi face datoria şi voi încerca să iau o medalie la individual şi să devin campioană cu CSM Oneşti, deoarece vom evolua în faţa propriilor susţinători”, ne-a declarat Simona Maxim.

Printre cei prezenţi la semimaratonul din acest an se vor număra şi trei sportivi de la LPS “Avram Iancu” Zalău, este vorba despre Cristian Şomai, David Duma şi Andrei Raţ.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ATLETISM