Connect with us

DIVERSE

Cupa “Viitorul” a readus la Zalău foste glorii ale fotbalului românesc


Pe lângă Florentin Petre, Mihail Majearu, Ionel Ganea, Leo Grozavu şi Eugen Trică, la meciul de deschidere a ediţiei din acest an a participat şi Iosif Rotariu, care s-a aflat în premieră la această renumită competiţie


Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, Cupa “Viitorul” a început cu un meci de gală, de organizarea căruia s-a ocupat deputatul Lucian Bode. Prin implicarea sa, la această competiţie au venit nume grele din fotbalul românesc, la fel cum s-a întâmplat şi luni seară, când la Baza Sportiv “Viitorul” din Hereclean a avut loc meciul de deschidere. Dacă Miodrag Belodedici şi Florin Răducioiu nu au mai putut ajunge din diverse motive, la evenimentul de luni au răspuns din nou prezeţi Ionel Ganea, Florentin Petre şi Mihail Majearu. Lor li s-a alăturat alte nume importante din fotbalul românesc este vorba de Eugen Trică, Leo Grozau, dar şi Iosif Rotariu. Acesta din urmă s-a aflat pentru prima dată la eveniment şi sa declarat încântat de tot ceea ce a găsit la Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean.

S-au format două echipe, în care au mai evoluat oamei politici, apropiaţi ai clubului Viitorul, dar şi oameni de afaceri din judeţul Sălaj. Partida a fost una disputată, spre deliciul asistenţei numeroase din tribune, iar scorul final a fost 8 – 6 în favoarea echipei conduse de Lucian Bode, din care au făcut parte şi fostele glorii ale fotbalului românesc.

Din această echipă s-au remarcat în mod special foştii internaţionali. Chiar dacă a ajuns la 44 de ani şi a pus câteva kilograme în plus, Ionel Ganea nu şi-a pierdut calităţile de atacanta adevărat şi la meciul de luni seară a reuşit o triplă.

Cu toate că a agăţat ghetele în cui de vreo cinci ani, Eugen Trică s-a mişcat excelent, iar pe lângă fazele frumoase, a reuşit să înscrie şi un gol dintr-un penalty.

În acest an, pentru meciul de deschidere, organizatorii au invitat şi trei nume importante din fotbalul sălăjean, este vorba de Vasile Jula, Cosmin Sabou, dar şi Grigore Păşcuţă, cel care recent a agăţat ghetele în cui la vârst de 57 de ani.

Printre invitaţii de marcă, care au luat pare în tribune s-au mai aflat antrenorul de la HC Zalău – Gheorghe Tadici, fostul primar al Zalăului – Radu Căpîlnaşiu, dar şi deputaţii Iuliu Nosa şi Liviu Balint.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE