Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “Unii sunt prea individualişti”

Ratările dau mari bătăi de cap în continuare antrenorului Marius Paşca. La fel ca şi la Livezile, şi la Floreşti jucătorii Zalăului au ratat din poziţii foarte clare. Cea mai mare ocazie a partidei i-a aparţinut lui Andrei Bălan. Atacantul revenit pe ultima sută de metri la Zalău a scăpat singur cu portarul Unirii, Răzvan Lăncrănjan, în minutul 66, însă a trimis inexplicabil pe lângă. “Din păcate, continuăm să ratăm foarte mult. Vreau să încheiem meciurile cât mai repede, pentru a nu avea emoţii pe final”, ne-a mărturisit antrenorul Marius Paşca. Aşa s-a întâmplat şi în partida de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, când adversarii noştri au prins aripi în ultimele secvenţe ale partidei şi au fost la un pas de a pricinui echipei noastre prima înfrângere din noul sezon. 

 

 

Cunoscut drept un antrenor care pune mare accent pe jocul colectiv, Marius Paşca s-a declarat nemulţumit la finalul meciului de la Floreşti de încă un aspect. Şi anume de individualismul unor jucători. Din câte se pare, nu este vorba doar despre jucătorii tineri, ci chiar şi de veterani.

“Au fost mult prea multe acţiuni individuale sortite eşecului. "n loc să jucăm colectiv, unii jucători au apelat la pătrunderi solitare, care nu au avut nicio şansă de izbândă. Dacă nu îşi vor schimba atitudinea, vor sta pe bancă, indiferent de nume”, a precizat antrenorul Marius Paşca.

 

 

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. cucu

    8 September 2011 at 12:53

    sa lase sa joace juniorii nu sa-i tina pe bana.
    se pare ca pensionarii is versati si cotizeaza la Mister Pasca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL