Connect with us

HANDBAL

Tereza Tamaş Pâslaru apără poarta campioanei Serbiei

 Pusă în acelaşi timp ca şi Valeria Beşe pe “lista neagră” de către conducerea Oltchimului, fosta portăriţă a Silcotubului, Tereza Tamaş Pâslaru a ajuns tocmai la campioana Serbiei. HC Zalău a dat peste RK Zajecar, căci despre ea este vorba, anul trecut, însă tânăra noastră echipă nu a trecut mai departe atunci în Cupa EHF. Zajecar, cu Tereza Tamaş Pâslaru între buturi, a câştigat primul turneu de calificare al acestei ediţii a Ligii Campionilor. Campioana Serbiei a învins cu scorul de 36 – 26 (17 – 13) campioana Slovaciei, Iuventuta Michalovce. Cu această gruparea şi-a măsurat forţele în vară şi HC Zalău, la turneul de la Bekescsaba, din Ungaria. Atunci, zălăuancele s-au impus cu scorul de 30 – 23.

Revenind la meciul campioanei Serbiei, trebuie să spunem că un rol determinant în obţinerea acelui rezultat l-a avut portăriţa noastră, care a reuşit nu mai puţin de 14 intervenţii. Următoarea partidă, cea cu campioana Turciei, Uskudas BSK va fi doar de palmares. Trebuie să precizăm faptul că RK Zajecar se va întâlni în cel de-al doilea turneu al Ligii Campionilor cu vicecampioana României, “U” Jolidon Cluj-Napoca, în rândul căreia regăsim două handbaliste care au jucat în tricoul formaţiei zălăuane, este vorba despre Adriana Holhoş şi Alina Å¢urcaş-Jula.                

137 Vizualizari
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. Geografia onicas

  8 September 2011 at 10:19

  La mintea voastra de analfabeti, Slovenia este totuna cu Slovacia, de unde provine echipa in cauza Iuventuta ,unde s-a desfasurat si turneul de baraj! geografia doare, scoala mai putina pe la fituica de sport….

 2. eu

  8 September 2011 at 10:35

  Lasa tadici, nu te tot lega de lucruri marunte. mai bine geografia, decat bunul simt si bunele maniere…

 3. spectator

  9 September 2011 at 11:44

  fituica, fituica da o citeste……mereu

 4. boxy

  9 September 2011 at 14:42

  Tadici, tadici….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL