Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliția din Sălaj caută “în disperare” tâlhari, hoți și contrabandiști: un bărbat a dispărut de mai bine de 20 de ani


Zece sălăjeni sunt căutați de poliție. Printre ei se numără un minor de 17 ani condamant pentru tâlhărie, dar și doi bărbați, unul dat dispărut în 1998 și celălalt în 2001


Zece sălăjeni sunt de negăsit. Unul dintre ei a dispărut în anul 1998 și de atunci până acum, Poliția încă îl caută. Din cei zece dispăruți care figurează pe site-ul IPJ Sălaj, șapte au dispărut după ce au fost condamnați la închisoare cu executare, iar trei sunt de negăsit după ce au dispărut de acasă. Doi din cei zece urmăriți sunt din Zalău iar unul este din Șimleu SIlvaniei.

Demian Ioan Tudorel (n. 13.09.1967) din Ileanda este căutat de poliție după ce a fost condamnat definitiv la un an și 77 de zile de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Radu Manoliu Sima (n. 30.08.1977) din Zalău este căutat de oamenii legii după ce a fost conamnat la 2 ani de închisoare pentru infracțiunea de deținere a  bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din  contrabandă.

Sorin Lingurar, un adolescent de 17 ani din Hida este căutat de Poliție pentru că a fost condamnat să fie plasat într-un centru de minori timp de un an și șase luni. El a fost conadamnat pentru tâlhărie.

Robert Sabou din Zalău a fost condamnat la închisoare pentru fapte de înșelăciune și este de negăsit.

Victor Marius Boldijar din Șimleu Silvaniei, și Dumitru Ioan Madea din Creaca au fost condamnați pentru abandon de familie, după care au dispărut și nu le-a mai dat nimeni de urmă.

Viorel Orțan din Bocșa este de negăsit. El a dispărut în anul 1998 de acasă și de atunci nu l-a mai găsit nimeni. De aproape 20 de ani Poliția încă îl caută.

Vasile Boloș din Bobota a plecat în anul 2001 de acasă. El este și în preyent căutat de oamenii legii.

Elena Iștoan de 68 de ani din Deleni a plecat în 2014 de acasă. De atunci și până în preyent este căutată de polițiști.

Tânăra de 22 de ani, Pamela Lăcătuș din Cuzăplac este căutată de Poliție după ce a fost condamnată la un an și 9 luni de închisoare pentru furt.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj