Connect with us

VOLEI

Prima victorie la Dej

După un prim turneu excelent, CS Remat continuă evoluţiile bune în play-off-ul Diviziei A1 la volei masculin. Vineri după-amiază, elevii lui Michael Warm şi Aurel Vlaicu au învins echipa gazdă, Unirea Dej, după un meci controlat aproape în totalitate.

 

Zălăuanii au dominat partida încă din start, câştigând relativ uşor primele două seturi. A urmat o revenire a gazdelor, care şi-au asigurat victoria în setul trei. Pentru a evita emoţiile setului decisiv, Marius Ciortea şi compania au tras tare în setul patru, pe care aveau să şi-l adjudece la scor. După un debut favorabil, în care au condus cu 2 – 1, zălăuanii s-au văzut egalaţi, ba chiar conduşi cu 8 – 5, la primul time-out tehnic. A urmat o revenire puternică a Rematului, care a răsturnat diferenţa pe tabela de scor, după cinci mingi consecutive pe care le-au câştigat, făcând ca tabela să le fie favorabilă, scor 10 – 8! Din acel moment, pe teren a existat o singură echipă, cea a Zalăului, care s-a distanţat (12 – 9, 15 – 12 sau 18 – 12), câştigând setul cu 25 – 16. Aşadar, victorie cu 3 – 1 a Rematului în faţa Unirii Dej, echipă pe care a învins-o de două ori şi în campionatul regulat, cu acelaşi scor: 3 – 0.

 

Sâmbătă după-amiază, ai noştri vor susţine derbyul cu Dinamo Bucureşti, începând cu ora 19.00. Duminică, Remat va întâlni campioana CVM Tomis Constanţa, cu începere de la ora 19.00. Să mai spunem că, în prima zi a turneului, Dinamo a învins Tomis Constanţa cu 3 – 2, la capătul unui meci de mare luptă.

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI