Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Lavinia Cupa Farkas a câştigat Campionatul AGVPS de pescuit sportiv. GALERIE FOTO


Sălăjeanca s-a impus la categoria senioare în cadrul concursului desfăşurat în weekend-ul precedent pe lacul Vîrşolţ


Concursurile de pescuit sportiv au revenit în prim plan, iar competiţiile oficiale sunt în plină desfăşurare. În weekend, lacul Vîrşolţ a fost gazda finalelor feminine a Campionatului AGVPS România de pescuit sportiv staţionar.

În perioada 11 – 13 august au avut loc şi concursurile. Competiţia s-a desfăşurat în două manşe, sâmbătă, prima manşă şi duminică manşa a doua. Vineri a avut loc şi antrenamentul oficial.

Concurentele au fost repartizate pe mai multe categorii de vârstă. Astfel, s-au desfăşurat concursuri la Under 15, U 20, U 25 şi senioare. Şi judeţul nostru a fost reprezentat cu succes. Să amintim faptul că anul trecut, câştigătoare la senioare a fost Lavinia Cupa Farkas.

Şi de această dată, fosta handbalistă, Lavinia Cupa Farkas a fost într-o formă de zile mari şi deşi după prima manşă a fost pe locul 3, în manşa secundă s-a “revanşat” şi a terminat concursul pe prima poziţie. Pe locul 2 a urcat Andreea Oltean (Cluj), iar podiumul a fost completat de sălăjeanca Marcela Mureşan, cea care a ocupat această poziţie şi în finala de anul trecut.

“Concursul de anul acesta a fost mult mai greu decât anul trecut. Nu mă aşteptam să ies campioană, am fost foarte dezamăgită după prima zi de concurs, deoarece am ieşit pe locul 3, iar în a doua zi am ieşit pe locul 2 şi am câştigat la balotaj, la fel ca şi anul trecut. Dumnezeu a ţinut cu mine şi anul acesta şi mă bucur că a rămas trofeul la mine, în Sălaj. Cea mai mare bucurie o am că am avut familia lângă mine şi m-a susţinut, iar pe această cale, vreau să îi urez fratelui meu, Adi Farkas, fir întins că în acest weekend are şi el concurs”, ne-a declarat Lavinia Cupa Farkas.

Sursa foto: facebook Veronica Ispas

 

48 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare