Connect with us

Fără categorie

SPECIAL. De la handbal la modeling şi concursurile de frumuseţe: Zălăuanca Andreea Bica a câştigat Miss Turism! GALERIE FOTO


Chiar dacă are doar 18 ani, zălăuanca are deja în spate o carieră de cinci ani în modeling, în care a lucrat pentru mai multe case de modă cunoscute, inclusiv pentru celebrul Cătălin Botezatu. În plus, frumoasa sălăjeancă a cucerit şi cinci premii de miss, ultimul fiind cel de la Miss Litoral 2017 – eveniment desfăşurat la începutul lunii august la Mamaia


Când era mică, Andreea Bica (n. 30 Martie 1999) a fost dusă de părinţi la handbal, şi timp de câteva luni s-a pregătit la CSS Zalău sub comanda profesorului Elena Tadici.

Puştoaicei nu prea i-a plăcut pe semicerc, astfel că a renunţat la sport, cu atât mai mult cu cât ea se visa încă de mic copil pe podiumul concursurilor de modă şi frumuseţe. Când avea doar 12 ani, Andreea a început drumul către o carieră de succes, ca şi… model.

Astfel, în anul 2011, frumoasa zălăuancă a făcut un casting şi a ajuns la Agenţia de modeling “TRANSILVANIA FASHION” din Cluj-Napoca. Au urmat cursuri de specialitate, iar de cinci ani Andreea Bica (178 cm, ochi căprui, dimensiuni: 80 – 60 – 89)este model, şi chiar un model de succes, care a lucrat pentru mai multe case de modă, inclusiv pentru celebrul Cătălin Botezatu!

“Chiar şi în week-end voi avea o prezentare  pentru Cătălin Botezatu şi pentru alţi designeri cunoscuţi”, spune Andreea Bica.

 

Cinci premii de miss în scurta carieră de model

Recent, la Mamaia, s-a clasat pe locul 2 la Miss Litoral, cucerind Miss Turism!

În cei cinci ani de activitate, modelul din Zalău a reuşit să câştige şi cinci premii de miss, la Miss Transilvania Fashion (anul 2014), Miss Popularity FashionTV (2014), Miss Cap Aurora (2016), Miss FashionTV Tourism (2016) şi Miss Turism (2017).

Ultimul a fost cucerit chiar la începutul lunii august. Mai exact, pe data de 5 august, când Andreea Bica a participat la Miss Litoral. Evenimentul a avut loc la Phoenicia Royal din Mamaia, iar pe scenă s-au aflat nu mai puţin de 48 de concurente din toată ţara!

Sălăjeanca noastră a fost selectată de cei de la Transilvania Fashion în urma unei preselecţii, pe care tânăra în vârstă de 18 de ani a câştigat-o cu succes.

Şi la Mamaia, modelul ce reprezintă agenţia de modeling din Cluj-Napoca a încântat juriul, astfel că la final prestaţia ei de pe scenă a fost încununată cu trofeul MISS TURISM, distincţie acordată pentru locul secund ocupat!

“Sunt fericită şi pot să spun că acest premiu este cel mai important din cariera mea. Însă, eu cred că puteam să câştig chiar şi marele premiu, adică Miss Litoral”, a spus tânăra pentru ziarul Sportul Sălăjean.

 

Este elevă la Liceul „Gheorghe Şincai” din Zalău

Pe viitor, vrea să facă jurnalism, în paralel cu cariera de model la Milano

Aşadar, munca şi pasiunea pentru modeling a început să îşi arate  roadele, iar Andreea Bica a fost contactată pentru contracte importante la case de modă din Milano sau Istanbul, ba chiar şi din India!

Cel puţin deocamdată, modelul din Zalău nu poate onora contractele din cauza faptului că este încă… elevă şi nu poate lipsi prea mult de la şcoală.

“Este destul de complicat să fac modeling în paralel cu şcoala, deoarece nu pot să lipsesc foarte mult de la şcoală şi din acest motiv refuz contracte importante externe. Oricum, îmi place ceea ce fac şi cred că este o meserie de viitor, dar în străinătate, nu în România. E o meserie foarte grea… în spatele unei prezentări care arată impecabil sunt multe zile sau săptămâni de muncă. E greu să ajungi <sus>, dar nu imposibil”, a precizat tânăra care în această vară a absolvit clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” Zalău.

În aceste condiţii, Andreea va lucra încă un an în ţară, iar din 2018 – după ce termină liceul –  speră să poată onora un contract la Milano, deşi ea vrea să îşi continue studiile în România. “Mi-ar place să fac… jurnalism. Nu ştiu dacă mă voi înscrie la facultate încă din primul an, dar cred că pot face în paralel ambele activităţi”, a conchis Andreea Bica.

În ultimii ani,  municipiul nostru s-a putut mândri şi cu alte tinere care s-au remarcat în modeling, precum Daniela Aciu – cea care este supranumită <fata cu cele mai lungi picioare din România>), dar şi Lavinia Muscan–  model FashionTV România, cea care a câştigat în carieră mai multe concursuri, la loc de cinste aflându-se şi un loc 3 în China, la Miss Model of the World!

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 16 august.

599 Vizualizari
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. aaaa

    17 August 2017 at 9:23

    playboy scrie pe ea

  2. Dorul

    17 August 2017 at 23:06

    Cati km a iventarit pana acum de ….. Cu siguranta cat pt o cale ferata dubla Zalau- Jibou,dar ajunge repede la una de Bucuresti.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie