Connect with us

FOTBAL

Doi tineri din Sălaj au fost admişi la Academia de Poliţie specializarea Jandarmi


Anul acesta au fost nouă concurenţi pe un loc. Cei doi tineri sălăjeni sunt George Cristian Stana – fost jucător la Rapid Jibou şi Antonio Rus din Zalău


Doi tineri sălăjeni au fost admişi anul acesta la Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din București. Performanţa lor este cu atât mai mare cu cât, anul acesta au fost 9 concurenţi pe un loc. Au fost doar 44 de locuri şi peste 300 de candiaţi, pe ultimul loc intrând cu media 7,60 chiar sălăjeanul Antonio Rus absolvent al Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”

George Cristian Stana a intrat al 32-lea cu media 7,80. El este absolvent al Liceului Teoretic “Ion Agărbiceanu” din Jibou. În urmă cu 5-6 ani a jucat fotbal la echipa de juniori Rapid Jibou. El este nepot al lui Marius Stana – preşedinte al câştigătoarei Supercupei Sălajului din acest sezon.

“Reţeta sucesului? Sacrficiul şi multă muncă. M-am hotărât că asta vreau să fac, am învăţat şi am reuşit să ajung unde mi-am propus. Am făcut şi unele sacrificii, dar a meritat. Subiectele au fost identice cu a celor de la Facultatea de Drept din cadrul Academiei”, ne-a spus George Cristian Stana.

Prima medie de admitere a fost 8,70.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL