Connect with us

FOTBAL

AS Chieşd învinge deţinătoarea Cupei!

Startul în Liga a IV-a Sălaj s-a dat duminica trecută. Cele 12 echipe înscrise au obiective diferite, însă cele care vizează supremaţia în judeţ nu prea au şanse să reziste în Liga a III-a. Chiar dacă îşi doresc să ajungă acolo. Surpriza rundei inaugurale a fost rezultatul înregistrat la Sighetu Silvaniei, acolo unde AS Chieşd a reuşit să învingă destul de clar Venus Măerişte, deţinătoarea Cupei României, ne referim la faza judeţeană. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 17, gol cu care au intrat în avantaj la cabine. In cea de-a doua repriză, gazdele au avut o tresărire de orgoliu, rezolvând ecuaţia învingătoarei în ultimele 13 minute de joc.

Cel mai interesant meci al primei etape a fost derby-ul dintre Flacăra Halmăşd şi Rapid Jibou. Garnisite cu jucători cu nume nu numai la nivel de judeţ, cele două grupări au încheiat la egalitate. Meciul a fost unul destul de “tacticizat”, singurele goluri fiind marcate în prima repriză, câte unul de fiecare parte. Vizitatorii puteau da lovitura pe finalul reprizei secunde, atunci când Adrian Fărcaş a ţintit bara din numai 4 metri.

Şi la Nuşfalău s-a jucat un meci interesant, gazdele, CS Barcău Nuşfalău reuşind să debuteze cu dreptul în noua stagiune, ţintind locul I. Cu o echipă mult schimbată faţă de campionatul trecut, Inter Cizer a dat o replică pe măsură, însă i-a lipsit…norocul.

In rest, campioana en-titre, Meseşul Treznea, nu a avut niciun fel de probleme la Sfăraş, unde a dispus de nou-apăruta Cetatea Almaş, iar Dumbrava Gâlgău s-a impus cu 3 – 0 la Ileanda. Inaintea startului acestui sezon, se vorbea despre crearea unei echipe puternice la Cehu Silvaniei, dar Silvania a clacat la Bobota, acolo unde se conturează un grup unit şi puternic, care vrea să atace cel puţin podiumul.

Rezultatele înregistrate în prima etapă:

Cetatea Almaşu – Meseşul Treznea 0 – 4 (0 – 2)

Au marcat: Daniel Sabău (‘17), Ionuţ Iacob (‘43) şi Toth Karoly (‘60 şi 75)

AS Chieşd – Venus Măerişte 3 – 1 (0 – 1)

Au marcat: Ovidiu Cătană (‘77), Marius Argylean (‘82) şi Dragomir Lingurar (‘86), respectiv Marcel Ghiuruţan (‘17)

CS Barcău Nuşfalău – Inter Cizer 2 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Codruţ Ardelean (‘10) şi Orban Robert (‘65), respectiv Mihai Pocol (‘30)

Flacăra Halmăşd – Rapid Jibou 1 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Nicolae Rad (‘37), respectiv Ovidiu Moldovan (‘9)

Benfica Ileanda – Dumbrava Gâlgău 0 – 3 (0 -1)

Au marcat: Isai Făzăcaş (‘21), Alin Mierea (‘73) şi Flavius Ilieş (‘90+1)

Gloria Bobota – Silvania Cehu Silvaniei 4 – 1(3 – 1)

Au marcat: Cosmin Savu (‘16), Andrei Chiş (‘29 şi 62), Szanto Andras (‘43) respectiv Adrian Drăgan (‘44 – 11 metri)

 

221 Vizualizari
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. zozo

    30 August 2011 at 20:13

    mai schimbati sit eul si formatu ca deja vine craciunu!

  2. calin

    1 September 2011 at 1:35

    a inceput campionatu liga 3 seria 6 si dacu dati tot clasamentu vechi?in ziar apare etapa 3 a si clasament et 27!ce ziar e asta?cum un ziarist scrie de un meci de fotbal de la almas da e arbitru la halmajd?la aceeasi ora!!!nu mai vorbim de sintetic!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL