Connect with us

HANDBAL

Patronul lui CSM Cetate Deva: Am participat la un aşa-zis turneu la Zalău, care ne-a făcut mai mult să ne cheltuim banii decât să ne pregătim!

Scandal la Cupa Sălajului, turneul amical de handbal găzduit de HC Zalău. Ultimul meci al turneului, cel dintre "U" Jolidon Cluj – CSM Cetate Deva, a fost oprit la pauză!?
 

Marian Muntean, patron CSM Cetate Deva: "Am participat la un asa-zis turneu la Zalau, care ne-a facut mai mult sa ne cheltuim banii decat sa ne pregatim, pentru ca programarea orelor de disputare a partidelor a facut ca meciul nostru cu Cluj sa se intercaleze cu antrenamentul voleibalistilor. Nu este normal ceea ce s-a intamplat, mai ales ca am sosit la Zalau cu o delegatie de 19 persoane inca de miercuri. Incep sa cred ca nu mai exista un viitor in acest sport, facut de cei care cheltuiesc banii publici nicidecum pe cei privati. Sunt singurul care a rezistat atatia ani pe banii sai in handbal”, a declarat acesta pentru www.handbalvolei.ro.

La rândul sau, directorul sportiv al clujencelor, Cosmin Sălăjan, a comentat situatia de la finalul turneului pentru handbalvolei.ro: "Am decis ca este mai bine sa ne retragem de pe teren, nu noi am organizat turneul si nu noi am facut programul. Este totusi pacat ca noi ne-am dorit sa ne pregatim si din diverse motive nu am putut sa o facem asa cum ne-am fi dorit”.

Loading...
12 Comments

12 Comments

 1. zalau

  27 August 2011 at 13:39

  Cam are dreptate munteanu aici, la zalau sunt bani publici si managementul este departe de profesionism!! Unde-s vremurile cand tadici striga la oltchim si rapid ca se finanteaza de la bugetul statului si amu ce bine morareste banii consiliului judetean!fara sa dea seama pt rezultate, incet vad ca-l lasa si prietenii traditionali, se izoleaza singur.

 2. voina m.

  27 August 2011 at 14:35

  Rusine zalauanilor! Nu mai sunteti in stare sa organizati nici macar un turneu amical. In campionat va mai tine in viata doar mugetele balaurului.Dar nu-i departe vremea cand vor apune si astfel de practici.Are dreptate patronul de la Deva, nu ne putem bate joc asa usor de bani, fie ei publici sau privati !

 3. aaa

  27 August 2011 at 17:50

  nu uitati ce a insemnat HC ZALAU pentru europa pentru romania

 4. bbb

  27 August 2011 at 23:07

  nu uitati ce a insemnat CSM CETATE DEVA pentru europa pentru romania

 5. ccc

  27 August 2011 at 23:16

  Da, Sigur. Deva, dar nu CSM Cetate

 6. POP

  28 August 2011 at 11:25

  ORAS DE RAHAT CU ORGANIZRE PE MASURA

 7. Virgil

  28 August 2011 at 14:39

  Tadici nu are nevoie de priteniea lui Munteanu, dimpotriva l-a invatat totul in handbal si este in liga nationala datorita lui, altfel il sorbeau mai mari handbalului dintr-o lingura. El musca mana care l-a hranit , iar raspunsul il v-a primi in curand! Organizarea a fost buna ca intotdeauna , dar taranul parvenit din Buciumi isi baga coada schipatand sontic -sontic sa se mai bage in seama………ca in rest e de tras apa pe el.

 8. Ardelean N

  28 August 2011 at 20:48

  Ce poti sa astepti de la un sofer-Marian Munteanu- care nu e in stare sa organizeze un turneu de pregatire la el la Deva, de 5 ani incoace?Cine sa accepte o invitatie la Deva? De ce de 10 ani participa la turnee doar la Zalau , daca sunt “asa zis turneu” Un mitocan cu patalama, pe care il stie toata lumea handbalului, de care autoritatile locale din Deva s-au dezis, iar handbalul feminin are doar de pierdut. Un trisor ieftin….Sa-i pupe talpile lui Tadici, pt ce a facut pt el.

 9. net

  29 August 2011 at 21:27

  sofer…sofer , da candava ne-am folosit (intr-un anumit scop) de oferta de a prelua conducerea echipei din DEVA. sau aia a fost numai asa de a pune presiune pe cineva !

 10. Ardelean N

  29 August 2011 at 23:32

  Un imputit, de care nu merita sa se vorbeasca !

 11. deszi care face curatenie

  1 September 2011 at 1:40

  indiferent ce a fost nu e corect sasi bata joc cineva de alt partener! directoru de organizare trebe demis cu toata sleahta!cine a provocat acest lucriu?afara si ziaru sa scrie1DA ?

 12. Nelu Ard

  1 September 2011 at 21:23

  Pe mata nu vrei?Mars la tomberon !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL