Connect with us

AUTOMOBILISM

Motoarele s-au turat la maxim pe Meseş


Doi piloţi au furat startul, pilotul unui Suzuki Swift a abandonat în manşa a doua iar un clujean a luat startul la boredul unei Dacia Nova


Pe drumul spre Treznea s-a organizat sâmbătă a cincea ediţie a cursei de viteză “Cupa Meseş Centro Group”. Copetiţia a adunat la start 34 de piloţi din marile oraşe ale ţării: Zalău, Timişoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Sibiu sau Deva.

La start au fost prezenţi şi piloţii sălăjeni Szabo Robert care a pilotat un Subaru Impreza dar şi Sergiu David Adrian care a condus un Seat Cordoba.

Lupulescu Adrian din Timişoara a fost singurul pilot care a abandonat cursa. El a condus un Suzuki Swift. Piloţii sătmăreni Toth Adalbert care a condus o Mazda 323F şi Kiss Pamela care a pilotat un Opel Astra au furat startul.

La startul competiţiei s-au mai aliniat maşini marca Subaru Impreza, MG ZR, Honda Civic, Nissan Micra, Citroen C2 VTS, Hyundai Coupe, BMW 318, Skoda Fabia, Mitsubishi Evo.

Senzaţie a făcut şi pilotul Trifu Mihai din Cluj-Napoca care s-a flat la bordul unei Dacii Nova. Maşina clujeanului a fost de altfel şi singura maşină românească din concrs.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in AUTOMOBILISM