Connect with us

FOTBAL

Fruntaşele din Liga a IV-a au tras din greu pentru calificarea în sferturile Cupei României


Flacăra Halmăşd, Dumbrava Gâlgău şi Rapid Jibou s-au impus cu emoţii pe terenul unor formaţii din Liga a V-a, unde au câştigat la mici diferenţe de scor


Faza judeţeană a Cupei României a programat duminică şi ultima etapă din acest an, este vorba de optimi, în care au intrat şi restul echipelor din Liga a IV-a. Din cele opt partide doar şase au avut loc, la două dintre ele rezultatul fiind decis la “masa verde”.

Olimpic Bocşa a mers mai departe, având în vedere că partida cu Silvania Cehu Silvaniei nu a mai avut loc din cauza unor probleme organizatorice la echipa din Cehu Silvaniei, care din câte se pare este aproape să se desfiinţeze. Şi Someşul Someş Odorhei s-a calificat mai departe, tot la “masa verde”, după ce Barcău Nuşfalău nu s-a prezentat la meci.

Celelalte grupări din Liga a IV-a au avut meciuri grele pe terenul unor formaţii din Liga a V-a. Surpriza ediţiei trecute a Cupei, Steaua Cosniciu s-a luptat de la egal la egal cu Rapid Jibou, însă în cele din urmă a pierdut în ultimele secvenţe.

O victorie la limită a reuşit şi Dumbrava Gâlgău, în deplasarea de la Luceafărul Valcău, în timp ce Flacăra Halmăşd s-a impus la o diferenţă de două goluri pe terenul celor de la Rapid Zimbor. Tot la o diferenţă de două goluri s-a impus şi Cetatea Buciumi, care a câştigat cu scorul de 6 – 4 în deplasarea de la Benfica Ileanda.

Scorul din optimi l-a reuşit Unirea Mirşid care nu a avut nicio emoţie cu Real Crişeni, în faţa căreia a câştigat cu 5 – 2.

La Sălăţig, CS Crasna a avut un meci greu, dar până la urmă formaţia antrenată de Claudiu Cornaci a câştigat în prelungiri.

Am fi dorit să oferim mai multe detalii de la meciurile din Cupa României pentru iubitorii fotbalului din judeţ, dar din păcate nu am avut acces fiind înştiinţati de secretarul Leontin Moga că AJF Sălaj nu mai poate oferi informaţii în ceea ce priveşte foile de joc sau marcatorii de la meciuri.

Preşedintele AJF Sălaj – Daniel Sabou a avut o discuţie cu conducerea ziarului, iar în zilele următoare urmează să mai aibă loc o întâlnire, în care sperăm ca toate aceste probleme să fie rezolvate, iar iubitorii fotbalului să aibă din nou parte de informaţii de la meciurile din competiţiile organizate de AJF Sălaj.

 


Rezultatele din optimile Cupei României:

Rapid Zimbor – Flacăra Halmăşd 4 – 6

Luceafărul Valcău – Dumbrava Gâlgău 2 – 3

Real Crişeni – Unirea Mirşid 2 – 5

Benfica Ileanda – Cetatea Buciumi 4 – 6

Steaua Cosniciu – Rapid Jibou 1 – 2

Unirea Sălăţig – CS Crasna 1 – 1, 1 – 2 d.p.

Someşul Someş Odorhei – Barcău Nuşfalău 3 – 0 (nepr.)

Olimpic Bocşa – Silvania C. Silvaniei 3 – 0 (neprog.)


 

35 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL