Connect with us

FOTBAL

Raul Stanciu s-a decis asupra viitorului


“Am ales să joc la Unirea Tăşnad deoarece oamenii de aici sunt dornici de a face ceva”, a spus fostul căpitan de la FC Zalău


Printre puţinii jucători cu care FC Zalău a mai rămas sub contract în această vară s-a numărat şi Raul Stanciu. Căpitanul grupării de sub Meseş a avut mai multe oferte, dar a aşteptat să vadă situaţia echipei zălăuan, care din păcate este nevoită să se desfiinţeze.

“Mi-aş fi dorit să rămân la Zalău, dar din păcate s-a terminat totul. Nu ştiu cine este vinovat, dar este trist ca un oraş precum Zalăul să rămână fără echipă în ligile superioare. Sunt dezamăgit de tot ce s-a întâmplat. În ultima perioadă am refuzat mai multe oferte, în speranţa că va fi bine la Zalău”, ne-a declarat Raul Stanciu.

Cum noul sezon din Liga a III-a stă să înceapă peste două săptămâni, fostul căpitan al grupării de sub Meseş s-a decis asupra viitorului şi a ales să evolueze la nou-promovata Unirea Tăşnad.

“Am avut mai multe variante, dar am preferat să joc la Unirea Tăşnad, deoarece oamenii de aici sunt dornici de a face ceva şi s-au dovedit serioşi. Am ales să joc la Tăşnad, deoarece am dorit să fiu şi mai aproape de casă”, a mai spus mijlocaşul.

 

Mai multe, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 9 august.

32 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL