Connect with us

DIVIZIA A1

SCMU Craiova a transferat un internaţional sârb!


Vicecampioana României la volei masculin a perfectat un nou transfer, astfel că din sezonul următor, în tricoul oltenilor va evolua Aleksandar Blagojevic


Încă este vacanţă în Divizia A1, iar echipele „lucrează” la conturarea lotului. Totuşi, nu cu această situaţie se confruntă campioana României. Volei Municipal Zalău şi-a stabilit lotul cu care va ataca titlul în noul sezon.

Nu acelaşi lucru îl putem spune despre SCMU Craiova. Astfel, vicecampioana României este în plină campanie de achiziţii. Gruparea olteană a reuşit să obţină semnătura lui Aleksandar Blagojevic (n. 5 august 1993) şi care are prezenţe în naţionala Serbiei.

Sârbul a evoluat în ultimele trei sezoane pentru Steaua Roşie Belgrad şi vine la Craiova pentru a pune umărul în lupta oltenilor pentru cucerirea titlului de campioană. În cele trei sezoane petrecute la gruparea sârbă, Blagojevic a cucerit două titluri de campion, dar şi Cupa şi Supercupa Serbiei.

“Am decis să semnez cu echipa din România deşi am avut şi oferte din Polonia, Italia şi Sebia. O să joc şi mai mult decât în alte ţări. Un alt motiv în plus pentru care am ales Craiova a fost faptul că acolo va juca aşi Nikola Rosic. Divizia A1 devine tot mai puternică, clubul este ambiţios, vom juca în CEV Cup şi sper să avem parte de un sezon bun”, a spus Aleksandar Blagojevic pentru worldofvolley.com

 

98 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1