Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a pierdut amicalul cu SCM Craiova


Gruparea de la poalele Meseşului a cedat jocul disputat în compania oltencelor într-un meci disputat la Sânicolau Mare, acolo unde zălăuancele se află în pregătire


Mai puţin de o lună a mai rămas până la startul Ligii Naţionale, iar HC Zalău este în plină perioadă de pregătire. Gruparea condusă de Gheorghe Tadici se află în aceste zile în pregătire la Sânciolau Mare, acolo unde va participa la un turneu intitulat „60 de ani de existenţă a Clubului Sportiv Unirea Sânicolau Mare”

HC Zalău va debuta la acest eveniment vineri, de la ora 17.00, împotriva echipei Békéscsabai Előre NKSE, pentru ca sâmbătă să dispute un nou amical cu Siofok.

Până să debuteze la acest eveniment, HC Zalău a disputat joi un joc împotriva celor de la SCM Craiova. Meciul dintre cele două formaţii s-a desfăşurat pe parcursul a trei reprize, a câte 20 de minute fiecare. În afară de Paula Vişan, antrenorul Gheorghe Tadici a rulat tot lotul. Pentru zălăuance a evoluat chiar şi Raluca Kelemen.

La finalul primei reprize, scorul era egal, 10 – 10, însă în următoarele două reprize, oltencele s-au impus cu 10 – 8. Astfel, SCM Craiova s-a impus cu 30 – 26 şi a învins pentru a doua oară gruparea zălăuană, după ce a mai trecut de HC Zalău într-un amical disputat în cadrul unui turneu din Râmnicu Vâlcea.

Să spunem că cea mai bună marcatoare a Zalăului în meciul cu SCM Craiova a fost Claudia Constantinescu, cu patru goluri.

32 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL