Connect with us

FOTBAL

Revenire spectaculoasă! Silvania Cehu Silvaniei continuă în Liga IV-a!


Chiar dacă preşedintele Horaţiu Bogar a anunţat că pune lacătul la club, o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor locale a rezolvat situaţia explozibilă şi echipa de fotbal s-a înscris în campionat


În zilele trecute, preşedintele echipei Silvania Cehu Silvaniei anunţa retragerea din Liga a IV-a, iar jucătorii şi antrenorul Adrian Deac se pregăteau deja de plecare către alte formaţii din Sălaj.

Totul s-a schimbat în cursul zilei de joi, după o întrevedere între preşedintele clubului şi reprezentanţii autorităţilor locale.  După mai multe discuţii, cele după părţi au ajuns la un punct comun: Silvania trebuie să continue activitatea în Liga a IV-a!

Astfel, primarul Cheregi Ioan şi viceprimarul Ciprian Antişan au promis o susţinere mai consistent şi Silvania s-a înscris în campionat, în sezonul 2017 – 2018, în care va debuta pe terenul fostei campioane a Sălajului, Unirea Mirşid.

În aceste condiţii, au fost sistate transferurile mai multor jucători. Totuşi, în lot nu îi vom mai revedea pe Adrian Pop şi Mihai Brînduşe (Rapid Jibou) şi Vlad Ortelecan (Someşul Someş Odorhei).

“Mă bucur că s-a rezolvat problema. Era păcat să îngropăm fotbalul la Cehu Silvaniei, cu atât mai mult cu cât noi am început să punem bazele pe grupele de copii şi juniori. Fără o echipă de seniori, nu puteam avea continuitate”, spune preşedintele Horaţiu Bogar.

În ce priveşte banca tehnică, locul este vacant în acest moment, dar situaţia se va rezolva în câteva zile. Adrian Deac – antrenorul din sezonul trecut – era pregătit să preia Sporting Zalău, dar există posibilitatea ca el să revină la echipă şi conducerea a avut deja discuţii pe acest subiect.

Există, însă, şi o altă variantă: profesorul Sergiu Moldovan, cel care în stagiunea trecută a dus echipa de juniori A1 pe podium, după o pauză de mai mulţi ani!

Pe acest subiect vom reveni cu amănunte!

 

Alte articole pe acelaşi subiect:

De necrezut! Silvania Cehu Silvaniei s-a retras din campionat!?

48 Vizualizari
3 Comments

3 Comments

 1. ajf

  12 August 2017 at 0:27

  Un pic de santaj si hopa sus si Primaria ! Presedintele huligan, a zis la vrajeala ca nu-i ajung 38.000 lei si ….. primarul si pune botul. Un fost primar spunea zilele trecute ca la Ban, bugetul pt un campionat a fost de 15.000 lei. Bongarului nu-i ajungeau 38.000. Aste depinde cat iti propui sa pui ….deoparte !!!

  • Pt. AJF

   12 August 2017 at 1:41

   Bai speriatule…..ce vb.de buget pt. Ban. Uitate in ce liga joaca ban si cate echipe are. Cehu e in liga a4a si are 3 echipe: seniori, juniori A1 si juniori D. Si cum dracu sa te ea poti sa ai conditii optime cu un buget de 38000!!! Cand copii aia trebuiesc si imbracati ….esti rupt de realitate, frate nu ai habar cu ce se mananca astea. Dute in liga a5a cu o echipa si iti ajung 15000 nu in liga a4a si cu 3 echipe. Casca ochii bine . Si banii nu ii primea el mai putregaiule…..

 2. Pt. AJF

  12 August 2017 at 1:44

  Esti din clanul Sporting Zalau ca te-ai ofticat asa!!!!! Nu iti mai vin jucatorii de la Cehu…mafioti imputiti….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL