Connect with us

FOTBAL

S-a amânat startul Ligii a IV-a Sălaj! PROGRAMUL PRIMELOR DOUĂ ETAPE


Cel de-al patrulea eşalon fotbalist din judeţul nostru are programată prima etapă în data de 27 august, nu în 20 august cum era stabilit iniţial


Sezonul 2017-2018 a debutat deja în Sălaj, odată cu începerea noii ediţii a Cupei României, în luna iulie. În data de 20 august, AJF Sălaj a programat şi prima etapă din Liga a IV-a, iar vineri, 11 august, conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj a stabilit o întâlnire cu delegaţii echipelor pentru a stabili şi ţintarul turului.

Astfel, de la ora 10.00, la sediul AJF a avut loc şedinţa programată. În cadrul şedinţei, după o discuţie cu delegaţii echipelor, conducerea fotbalului mic din Sălaj a stabilit modificarea datei de start a campionatului din Liga a IV-a.

Deşi iniţial era stabilit să înceapă în 20 august, campionatul Ligii a IV-a va debuta o săptămână mai târziu, în 27 august. Cel mai interesant duel al primei etape va fi fără doar şi poate duelul dintre CS Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou, două grupări care în acest sezon se luptă pentru titlu.

Campioana Dumbrava Gîlgău va primi vizita celor de la Benfica Ileanda, în timp ce Unirea Mirşid va avea parte de un adversar accesibil, Silvania Cehu Silvaniei. Sportul Şimleu pare favorită în confruntarea cu Real Crişeni, în timp ce AS Chieşd are parte de o deplasare dificilă la CS Crasna. CS Hida are şi ea parte de un adversar dificil şi va primi vizita echipei Olimpic Bocşa.

Sunt două echipe care au solicitat să dispute meciurile de pe teren propriu sâmbătă. Este vorba despre Cetatea Buciumi şi Silvania Cehu Silvaniei.

Să mai spunem că meciurile din cadrul primei etape se vor desfăşura duminică, 27 august, de la ora 18.00, urmând ca din luna septembrie, ora de start a jocurilor să fie 17.00.

Săptămâna viitoare, duminică, 20 august se vor desfăşura meciurile din sferturile Cupei României. Să reamintim faptul că duminică, 13 august, va avea loc şi Supercupa Sălajului. Pentru acest trofeu se vor lupta Dumbrava Gîlgău şi Rapid Jibou, meciul urmând să aibă loc pe Stadionul Comunal din Popeni, de la ora 18.00.

 


Programul primei etape, duminică 27 august, ora 18.00:

CS Crasna – AS Chieşd

CS Hida – Olimpic Bocşa

CS Barcău Nuşfalău – Rapid Jibou

Dumbrava Gîlgău – Benfica Ileanda

Sportul Şimleu – Real Crişeni

Flacăra Halmăşd – Cetatea Buciumi

Unirea Mirşid – Silvania Cehu Silvaniei

Etapa a II-a, 3 septembrie, ora 17.00:

Olimpic Boşca – CS Crasna

Rapid Jibou – CS Hida

Benfica Ileanda – CS Barcău Nuşfalău

Real Crişeni – Dumbrava Gîlgău

AS Chieşd – Unirea Mirşid

Cetatea Buciumi – Sportul Şimleu (sâmbătă)

Silvania Cehu Silvaniei – Flacăra Halmăşd (sâmbătă)


 

103 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL