Connect with us

TENIS

Ioan Leitan, după Cupa “Municipiului” Zalău: “Am reuşit să organizăm în aşa manieră încât să nu avem parte de niciun incident”


Membrul în comitetul de organizare al competiţiei de tenis de câmp, Leitan se arată mulţumit de felul în care s-a desfăşurat competiţia din oraşul de la poalele Meseşului şi la care a concurat şi din postura de jucător


La +60 de ani, căldura şi vârstă şi-au pus amprenta pe jocul participanţilor. Sălajul a avut patru reprezentanţi, însă doi dintre ei nu au apucat să joace, fiind nevoiţi să abandoneze, este vorba de Vasile Pop şi Dumitru Mureşan. Constantin Carp, antrenor la CSM Zalău a concurat la această categorie şi chiar a fost într-o formă bună. După ce a câştigat primul set cu 7 – 5 în faţa lui Victor Chezan, Carp s-a aflat la conducere şi în cel de-al doilea.

Din nefericire, la scorul de 3 – 1, sălăjeanul a acuzat anumite probleme la călcâie şi s-a văzut nevoit să abandoneze şi el lupta.  Nici Viorel Cuceu nu a fost mai norocos şi a fost învins de Ioan Sztancsuj în turul al II-a. Dacă la +65, Sălajul nu a avut vreun reprezentant, la +70 de ani, judeţul nostru a fost reprezentat de Petru Bologa. Din păcate, tenismenul de la Palatul Copiilor Zalău a părăsit competiţia după un singur meci disputat. Bologa a fost învins de Veres Ghugely.

“Şi în acest an am avut o participare foarte bună, iar numărul celor prezenţi a depăşit 100 de jucători. Ne bucură faptul că au venit şi jucători valoroşi, dintre care îi amintesc pe Sorin Donescu, Santei Petru, Oliver Rădulescu, Cosmin Sălăgian, cât şi pe cei din Sălaj, Cornel Florean, Ioan Hodrea, care au şi dovedit că sunt jucători buni. Eu zic că a fost o competiţie reuşită şi prin prisma faptului că noi ca organizatori, cu toate că ne-am confruntat cu condiţii atmosfere deosebite, cu temperaturi ce s-au apropiat de 40 de grade, am reuşit să organizăm în aşa manieră încât să nu avem parte de niciun incident. La final, am acordat premii în bani, cupe şi diplome, deoarece consider că este o răsplată binemeritată pentru efortul depus de câştigători. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături şi ne-au sprijinit şi să sperăm că şi anul viitor vor fi alături de noi”, ne-a declarat Ioan Leitan, membru în comitetul de organizare.

 

91 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS