Connect with us

DIVERSE

Funcția Cash Out îți permite sa retragi câștigurile instant la pariuri

Nu de putine ori vizionam desfasurarea unei partide pe care am pariat, observam ca rezultatul din acel moment ne permite sa avem biletul castigator, insasi ca jucatorul/echipa care e in avantaj trece printr-o pasa mai proasta, lucru care ar putea-o face sa piarda avantajul.

In acel moment am dori sa se incheie meciul cat mai repede, pentru a intra in posesia castigurilor avute. In caz contrar, vom avea mari emotii pana la finalul meciului, avand in vedere scenariul de mai sus. Daca ne vom inregistra insa la o casa online, ne vom putea retrage castigurile avute in acel moment.

Tine cont insa ca daca vei opta pentru retragerea castigurilor in timpul unui meci nu ti se va credita in cont intreaga suma pe care ai fi putut-o castiga daca ai fi asteptat sa afli de selectia plasata de tine este castigatoare sau nu. In cazul in care vei recurge la aceasta actiune vei primi un anumit procent din castig, procent ce depinde atat de rezultatul jocului, de cursul sau, dar si de timpul ramas pana la final.

 

Beneficiez de optiunea Cash Out la toate casele online?

De asemenea, trebuie tinut cont ca nu toate casele de pariuri dispun de optiunea Cash Out. Unele pot oferi doar Cash Out pentru pariurile live, altele doar pentru pariurile simple (o singura selectie pe bilet). Poate te intrebi de ce ai avea nevoie sa retragi castigul, daca meciul plasat de tine nu a inceput.

Ei bine, doua ar fi motivele principale. Primul il constituie faptul ca selectia a fost plasata ca urmare a unui impuls, iar dupa o analiza amanuntita constati ca pontul plasat are sanse mici de reusita. Al doilea motiv este acela ca dupa plasarea pariului ai mai efectuat unul sau mai multe pariuri live, castigul/pierderea de pe urma acestora facandu-te sa nu iti mai asumi riscuri inutile cu acel pariu pre-live si sa selectezi, astfel, butonul Cash Out pentru a ti se rambursa miza.

Una dintre putinele case de pariuri care dispune de optiunea Cash Out atat pentru pariuri pre-live, pentru bilete simple, insa si pentru bilete multiple, este Netbet. Spre deosebire de alte case de pariuri, Cash Outul este disponibil si pe sporturi mai putin cunoscute, nu doar pe fotbal, tenis, baschet sau volei.

Daca doresti sa retragi suma de bani castigata in acel moment, insa parca ai vrea sa mai la si activ un procent din miza, casa online Netbet iti permite sa faci asta, deoarece beneficiaza de asa numitul Cash Out partial. Aceasta optiune iti permite sa retragi o parte din castigurile din acel moment, un anumit procent din miza ramanand inca in joc, procent pe care ai posibilitatea sa il selectezi.

Din pacate, optiunea Cash Out nu este folosita prea des de utilizatori, mai ales in cazul in care pariul se indreapta spre rezultatul dorit de tine. Cateva minute sau chiar secunde de slabiciune ale echipei/jucatorului favorit pot fi insa fatale.  Astfel, este indicat sa folosim optiunea Cash Out, total sau partial, cand suma castigata in acel moment este de 70-75% din castigul total sau se apropie de acel prag. Sigur, asta nu si in cazul in care ai de efectuat vreun rulaj, fiind ca daca vei face asta pariul nu va fi luat in considerare pentru acel rulaj. Vei vedea ca pe termen lung o sa iesi mai castiga turmand aceasta tactica decat daca vei astepta ca meciul sa se incheie.

 

Functia Cash Out reprezintaunuldintremulteleavantajeavute de Netbet

Posibilitatea de a selecta functia Cash Out in orice etapa a meciului este doar unul dintre punctele forte ale celor de la Netbet, una dintre cele mai apreciate case din Romania. Nu spunem doar noi asta, putandu-te convinge de acest aspect daca vei accesa site-ul Intelbet. Aici exista mai multe clasamente obiective care includ toate casele de pariuri, printre acestea numarandu-se si cel al popularitatii in randul utilizatorilor Intelbet.

Celelalte clasamente se refera la calitatea cotelor gasite la respectivele case, dar si la oferta pre-live, cat si la cea live. Per total, Netbet este o casa de pariuri la care merita sa te inregistrezi, datorita numeroaselor puncte forte. Apropo de acestea, pe Intelbet vei gasi o recenzie pentru fiecare casa de pariuri in parte, pe pagina regasindu-se informatii cu privire la cote, dar si la oferta live, respectiv cea pre-live. Totodata, Intelbet prezinta aici atat 3 puncte tari, cat si 3 puncte slabe ale fiecarei case in parte.

Tot pe pagina recenziei iti vei putea exprima opinia cu privire la acea casa online, accesand butonul “Adauga feedback”. Langa acest buton vei observa ca poti adauga o reclamatie in cazul in care intampini probleme legate de contul tau la respectiva casa de pariuri. Daca se dovedeste ca pariul respectiv a fost castigator si ca operatorii sunt de vina pentru lipsa banilor tai din cont, este foarte probabil ca problema sa fie rezolvata in favoarea ta si sa-ti primesti banii.

 

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Decizieinr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE