Connect with us

DIVIZIA A1

Mihai Gheorghiţă, noul şi vechiul centru al Zalăului: “Vrem să repetăm performanţele din sezonul trecut”


Voleibalistul a revenit cu gânduri mari la Zalău, acolo unde a câştigat de două ori Cupa României, dar speră să cucerească şi titlul naţional


 

Timp de patru ani a jucat Mihai Gheorghiţă la CS Volei Municipal, însă în vara trecută a semnat cu Steaua, formaţie la care însă a evoluat mai puţin, având şi o concurenţă acerbă. Tocmai în sezonul în care voleibalistul a plecat de la Zalău, Volei Municipal a devenit campioană, astfel că Mihai Gheorghiţă are o undă de regret că nu s-a aflat în lotul Zalăului în campionatul trecut.

După un an, jucătorul în vârstă de 32 de ani a revenit la poalele Meseşului şi speră ca de data aceasta să devină campion, după ce în cei patru ani petrecuţi în prima aventură şi-a trecut în palmares două Cupe ale României, dar şi trei medalii de argint.

“Am venit la campioana României şi îmi pare rău că nu am fost la Zalău şi în sezonul trecut, când Volei Municipal a devenit campioană. Chiar dacă va fi un campionat mai puternic decât cel precedent, sperăm să facem o figură frumoasă şi de ce nu să repetăm performanţele din sezonul trecut”, a declarat Mihai Gheorghiţă la reunirea lotului.

Să mai spunem că Mihai Gheorghiţă a fost adus la Zalău pentu a-l înlocui pe centru ucrainean Mykola Rudnytskyi, plecat de la echipă în această vară, el fiind indisponibil în a doua partea a campionatului trecut, din cauza unei accidentări.

33 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1