Connect with us

FOTBAL

Ciprian Roja: ”În meciul cu Progresul Şomcuta, lipsa de concentrare din finalul primei reprize ne-a costat. În 11 oameni, cred că alta era soarta meciului”


Antrenorul de la Rapid Jibou a ţinut să îi felicite pe jucători pentru efortul depus, mai ales că jibouanii au jucat în 10 oameni din debutul reprizei secunde


 

Cu toate că a evolua în deplasare în prima etapă din faza naţională a Cupei României, Rapid Jibou a făcut un meci bun cu Progresul Şomcuta Mare. Jibouanii au deschis scorul, au fost conduşi din finalul primei reprize, dar au trimis meciul în prelungiri, după ce portarul Adrian Noţigan a marcat pentru 2 – 2, iar după nici 30 de secunde a apărat şi un penalty.

În prelungiri, gruparea de pe Someş nu a mai avut forţa necesară pentru a marca, iar omul în minus s-a simţit. În aceste condiţii, maramureşenii au fost cei care au câştigat cu 4 – 2, însă antrenorul Ciprian Roja consideră că dacă echipa sa nu rămânea în inferioritate putea câştiga jocul de la Săsar.

”Am început jocul foarte bine, iar în prima repriză am dominat şi am avut două-trei ocazii pe lângă gol. Dacă reuşeam să ne desprinde, cred că închideam jocul din prima repriză. Suntem la început de pregătire, iar lipsa de concentrare din finalul primei reprize ne-a costat. Tot pe o lipsă de concentrare am rămas şi în 10 oameni, dar îi felicit pe jucători pentru efortul depus.Părerea mea că şi în inferioritate am dominat, am avut acţiuni, faze fixe şi ocazii. Sigur, am riscat, iar pe contraatac, cei de la Şomcuta puteau înscrie şi ei.În cele două reprize de prelungiri nu am mai avut forţă, dar dacă rămâneam 11 contra 11, cu siguranţă alta era soarta jocului”, a declarat Ciprian Roja.

Pentru Rapid Jibou urmează duminică Supercupa Sălajului cu Dumbrava Gâlgău, după care va începe Liga a IV-a, cu speranţe la câştigarea titlului.

”Rămâne să ne concentrăm pe campionat, iar obiectivul nostru este câştigarea titlului. Mai avem nevoie de doi, chiar trei jucători, fiindcă avem un efectiv redus. Campionatul este lung şi pentru ca să ne atingem obiectivul va trebui să ne mai întărim lotul”, este de părere tehnicianul Ciprian Roja.

 

33 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL