Connect with us

DIVERSE

HC Zalău îşi continuă seria jocurilor amicale la Sânicolau Mare


Formaţia zălăuană va avea un final de săptămână plin de meciuri şi urmează să se dueleze cu SCM Craiova, dar şi cu două grupări din Ungaria, Bekescsabai şi Siofok


Startul Ligii Naţionale de handbal feminin se va da în mai puţin de o lună, dar până atunci, HC Zalău trebuie să se pună la punct şi cu pregătirea tehnico-tactică. Deocamdată, după primul turneu, handbalistele zălăuane au arătat că mai au mult de muncit, însă tocmai de aceea, până la începerea campionatului, au mai fost programate aproximativ 15 jocuri de verificare.

Finalul de săptămână va fi din nou unul plin pentru zălăuance, care de joi şi până sâmbătă vor participa la un turneu de verificare ce va avea loc la Sânicolau Mare, unde vor disputa trei partide amicale.

Primul joc va avea loc joi, împotriva celor de la SCM Craiova, formaţie cu care HC Zalău s-a duelat şi la turneul de la Râmnicu Vâlcea, unde a pierdut la o diferenţă de 10 goluri.

Vineri va urma o confruntare cu formaţia din Ungaria – Békéscsabai Előre NKSE, o cunoştinţă mai veche la turneele de verificare şi în meciurile de pregătire. Tot la Sânicolau Mare, Valentina Panici şi colegele sale vor întâlni sâmbătă o altă grupare din Ungaria, este vorba de Siofok.

27 Vizualizari
1 Comment

1 Comment

  1. Dorul

    9 August 2017 at 22:42

    NU joaca cu SCM Craiova !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE