Connect with us

DIVIZIA A1

Antrenorul campioanei României este mulţumit de lot


“Începem  pregătirile încrezători. Am reuşit să ne formăm un lot valoros cu care să ne batem cu şanse reale la primele locuri”, a declarat Marian Constantin


După mai bine de trei luni de vacanţă, Volei Municipal Zalău a sunat luni adunarea, iar la Sala Sporturilor a avut loc prima întâlnire din această vară, la care au răspuns prezent 11 jucători.

Au lipsit motivaţi Leo Dal Bosco şi bulgarul Dobromir, care vor ajunge la Zalău în următoarele zile, în timp ce Rareş Bălean se află în această perioadă la lotul naţional, cu care va participa în perioada 16 – 31 august la Jocurile Mondiale Universitare din Taipei (Taiwan). De marţi, zălăuanii au început antrenamentele şi au aproape două luni la dispoziţie să se pregătească până la începerea noului sezon.

La început de drum, antrenorul Marian Constantin a părut mulţumit de achiziţiile făcute de campioana României şi a dat de înţeles că şi cu acest lot, Volei Municipal Zalău se va putea lupta la primele locuri.

“De la reunire au lipsit trei jucători, iar doi au fost învoiţi. Dobromir are o problemă personală, iar Leo aşteaptă să intre în posesia paşaportului italian, după ce soţia sa a născut şi trebuie  să îl treacă pe copil, pe paşaport. În această perioadă, Rareş Bălean ne reprezintă cu succes la echipa naţională pentru jocurile mondiale universitare.  Începem încrezători pregătirea. Am reuşit să ne formăm un lot valoros, cu care să ne batem cu şanse reale la primele locuri. Va fi foarte greu, fiindă toate echipele s-au întărit. Arcada Galaţi a investit foarte mult, la fel şi Tricolorul Ploieşti.  Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, iar prin muncă şi seriozitate vor veni şi rezultatele. Cred că acest sezon va fi mai disputat decât cel precedent”, a declarat Marian Constantin.

În perioada de pregătire, campioana României va susţine mai multe jocuri de verificare, iar deja şi-a programat două turnee  amicale, unul la Zalău şi altul la Galaţi.

Noul sezon va începe cu Supercupa României, programată pe 30 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Ploieşti, unde Volei Municipal Zalău se va duela cu Arcada Galaţi. În cadrul primei etape din Divizia A1, gruparea de sub Meseş va juca pe teren propriu, pe 7 octombrie cu Explorări Baia Mare.

50 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1