Connect with us

HANDBAL

Locul II pentru HC Zalău la Roman

Şi în cel de-al treilea turneu al verii, HC Zalău a avut o evoluţie destul de bună. Spre finalul săptămânii trecute, Georgiana Ciuciulete şi colegele ei s-au deplasat la Roman, pentru Cupa “Roman Vodă Muşat”.

La startul acestei competiţii s-au aliniat patru echipe din Liga Naţională, este vorba despre HCM Roman, în calitate de organizatoare, HC Oţelul Galaţi, CSM Ploieşti şi bineînţeles HC ZAlău.

Pe durata celor două zile, joi şi vineri, s-a jucat după criteriul fiecare cu fiecare. Tânăra noastră echipă s-a clasat în cele din urmă pe cea de-a doua poziţie, în urma gazdei HCM Roman, care a câştigat toate partidele. "n meciul direct, Romanul a dispus de HC Zalău la o diferenţă de şase goluri.

Pe lângă rezultatul destul de bun obţinut, gruparea de la poalele Meseşului a mai avut un motiv de mândri. Mariana Cristoaica a fost desemnată cea mai tehnică jucătoare a turneului. Cristoaica este într-o vădită creştere de formă în această vară, fiind din ce în ce mai des folosită de antrenorii echipei noastre.

Următorul turneu în care zălăuancele vor evolua va avea loc chiar la Zalău, la finalul acestei săptămâni. Practic, va fi ultima repetiţie înaintea startului ediţiei 2011 – 2012 a Ligii Naţionale.

 

Rezultatele înregistrate la Cupa “Roman Vodă Muşat”:

HCM Roman – CSM Ploieşti 27 – 24

HC Oţelul Galaţi – HC Zalău 27 – 28

HC Zalău – CSM Ploieşti 24 – 22

HCM Roman – HC Oţelul Galaţi 10 – 0

CSM Ploieşti – HC Oţelul Galaţi 31 – 37

HCM Roman – HC Zalău 29 – 23

 

196 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL