Connect with us

HANDBAL

HC Zalău participă la turneul de la Roman

După două sezoane în care s-a clasat pe locul IV, HC Zalău îşi doreşte mai mult de la campionatul care va începe în luna septembrie: un salt de cel puţin un loc. Tocmai de aceea, pregătirile sunt extrem de meticuloase, îmbinându-se antrenamentele fizice şi tehnico-tactice cu turnee de verificare.

La ultimele două, Supercupa României de la Cluj-Napoca şi turneul din Ungaria, de la Bekescsaba, HC Zalău a arătat o formă de invidiat, care ne dă speranţe. Faptul că a rezistat destul de bine în faţa campioanei României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi a învins campioana Slovaciei, Michalovce denotă dorinţa tinerelor noastre handbaliste de a ajunge la un alt nivel.

Joi şi vineri, Georgiana Ciuciulete şi colegele ei vor participa la turneul de la Roman, "Cupa Roman Vodă Muşat", la care şi-au mai anunţat prezenţa Oţelul Galaţi, CSM Ploieşti şi, desigur HCM Roman. Însă, în cursul zilei de ieri, HC Zalău a susţinut un amical şi cu CSM Bistriţa, echipă la care gruparea zălăuană a împrumutat trei jucătoare, este vorba despre Maura Roşan, Cristina Sanda şi Simina Vezentan.

Revenind la turneul de la Roman, trebuie să spunem că anul trecut au participat 6 echipe, şi nu 4 ca şi acum, dar HC Zalău nu s-a aflat printre ele. Trofeul a rămas la Roman, după ce HCM a dispus de Oţelul. În urmă cu doi ani, au participat tot 4 echipe, iar HC Zalău s-a clasat atunci pe poziţia a IV-a.

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. catalin

    19 August 2011 at 12:14

    28-27 cu otelul, 24-22 cu csm ploiesti

  2. handbal expert

    20 August 2011 at 22:26

    zalaul se VA bate pt locul 4,si anul acesta cu brasovul,galatiul si poate bucurestiul,nu m-as mira sa terminam mai Joe de pozitzia 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL