Connect with us

FOTBAL

Mihai Bode a evoluat împotriva fostei sale echipe

În urmă cu exact o săptămână, FC Zalău a susţinut un meci amical pe teren propriu. Beiuşul a fost adversara alb-albaştrilor, iar din rândurile grupării bihorene a făcut parte şi Mihai Bode, fost căpitan de echipă al Zalăului.

Polivalentul mijlocaş şi-a încheiat conturile cu gruparea de la poalele Meseşului în această vară, când a devenit jucător liber. Impresarul Emil Bode, nimeni altul decât chiar unchiul jucătorului, a ajuns la o înţelegere cu Bihorul Beiuş, iar Mihai va evolua în sezonul viitor tot în Liga a III-a, dar în Seria a V-a.

Evoluţia sa din partida jucată în compania fostei sale echipe a fost una destul de bună, având o contribuţie esenţială la singurul gol al partidei, prin care Beiuşul s-a impus la Zalău. La bihoreni a jucat şi Dan Mureşan, fostul căpitan de echipă al FC Silvania. Acesta nu s-a ferit de la duelurile mai tari, fiind apreciat chiar de antrenorul Marius Paşca. Vă reamintim că FC Zalău a fost în tratative cu jucătorul, dar totul s-a împotmolit din cauza… banilor.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL