Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău s-au pregătit la Baia Mare pentru Naţionalele de juniori


Stoica Denis, Şerban Eduard şi Magdaş Paul s-au remarcat în capitala Maramureşului, dar vor să se întoarcă de la Naţionalele din Târgu Jiu cu o medalie


Pugiliştii sălăjeni de la Clubul Sportiv Municipal Zalău s-au antrenat în weekend la Baia Mare pentru naţionalele de juniori ce vor avea loc în perioada 7-13 august la Târgu Jiu. CSM Zalău a fost prezent la Baia Mare cu opt sportivi pregătiţi de Ioan Dragoş şi Ioan Popa. Din cei opt sportivi care au făcut deplasarea la Baia Mare, cei doi antrenori i-au remarcat pe Stoica Denis, Şerban Eduard şi Magdaş Paul, cărora le-au fixat obiective la Campionatul Naţional de Juniori.

„A fost un stagiu foarte folositor pentru că am văzut la ce nivel sunt sportivii noştri dar şi ce trebuie să corectăm în evoluţia lor înainte de Naţionalele de la Târgu Jiu”, ne-a declarat antrenorul Ioan Dragoş.

Campionatul Naţional de Juniori se va desfăşura în perioada 7 – 13 august, la Târgu Jiu, iar în ring vom regăsi nu mai puţin de şapte puglilişti de la CSM Zalău, cinci pregătiţi de Ioan Dragoş (Marinel Zaharie, Bogdan Mierloi, Eduard Şerban, Denis Stoica şi Raul Popan) şi doi pregătiţi de Ioan Popa (George Sabău şi Paul Magdaş).

Să mai spunem că la ediţia trecută a Naţionalelor de juniori, desfăşurată tot la Târgu Jiu, Sălajul a avut o singură medalie: bronzul cucerit de Darius Forai. La Naţionalele de cadeţi, însă, CSM Zalău a reuşit să cucerească cinci medalii, prin Denis Stoica, medalie de aur, cel care a devenit şi campion naţional, Bogdan Mierloi (argint), Eduard Ştefan (argint), Marinel Zaharie (bronz) şi Andrei Criste (bronz).

Primii patru vor intra în ring la Târgu Jiu. Din păcate, Andrei Criste a fost obligat să renunţe la activitatea de performanţă, după ce a plecat în Spania cu familia. În fine, să precizăm faptul că în luna august vor intra în focul competiţiilor şi fete de la CSM Zalău, deoarece în perioada 20 – 28  august va avea loc Campionatul Naţional feminin, la categoriile juniori, tineret şi seniori.

3 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX