Connect with us

FOTBAL

FC Zalău a “picat” ultimul test

Gruparea de la poalele Meseşului a susţinut ultimul meci amical

Pregătirile au intrat în linie dreaptă la Zalău. Cum în această vinere se va da startul în Liga a III-a, antrenorul Marius Paşca a vrut să vadă echipa la lucru la finalul săptămânii trecute, pentru a cristaliza formula standard pe care se va baza în sezonul 2011 – 2012. Din păcate, testul susţinut la Satu Mare a fost unul total nereuşit pentru alb-albaştrii. Aceştia au fost învinşi la un scor de neprezentare de către nou-promovata Olimpia Satu Mare, iar lucrurile sunt destul de agitate în tabăra noastră. Zălăuanii au început destul de bine partida, având câteva ocazii bune de a înscrie, dar, aşa cum recunoştea şi antrenorul Marius Paşca, FC Zalău suferă la capitolul finalizare. Apoi, a venit rândul gazdelor să pericliteze poarta apărată de Claudiu Chiş. După câteva tentative nereuşite, sătmărenii au punctat o dată până la pauză. La reluare, jocul a devenit mai cursiv, pe măsură ce au fost efectuate schimbări în cele două echipe, iar lipsa de omogenitate şi-a spus cuvântul. Totuşi, gazdele au fost mult mai inspirate în faţa porţii şi au mai scuturat plasa de două ori până la final, ridicând un mare semn de întrebare în ceea ce priveşte şansele acestei echipe de a se menţine în preajma primelor poziţii ale clasamentului.          

Olimpia Satu Mare – FC Zalău 3 – 0 (1 – 0)

FC Zalău: Claudiu Chiş – Maior Istvan, Claudiu Cornaci, Radu Blaga, Radu Neicu, Vlad Lung, Cosmin Sabou, Raul Stanciu, Gabriel Crăciun, Gigi Gorga şi Ionuţ Dănilă. Au mai jucat: George Cosma, Răzvan Nicorici, Andrei Teglaş, Vasile Damşa, Vlad Negrean şi Paul Coste. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Cristian Oros (secund)

Vasile Jula a fost menajat

Cu toate că este într-o formă fizică de invidiat, Vasile Jula nu a fost folosit în partida de la Satu Mare. Fostul căpitan de echipă al CFR-ului din Cluj a acuzat o uşoară accidentare, iar antrenorul Marius Paşca a decis să nu-l forţeze. În locul său, în centrul defensivei a fost trimis Radu Blaga, care a făcut pereche cu Claudiu Cornaci. Aceşti trei jucători sunt singurii fundaşi centrali de meserie din lotul lui FC Zalău, după ce căpitanul Cosmin Cosma a plecat la muncă în Anglia. Ca şi funaş central stânga mai poate evolua şi Vlad Negrean, însă acesta este mult mai familiarizat cu banda stângă.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL