Connect with us

ALTE SPORTURI

Dedicată lui Florin Răcoare, “Olimpiada Încrederii şi a Solidarităţii” a reunit peste două sute de sportivi. GALERIE FOTO


Maratonul sportiv de pe Stadionul din Zalău, ce a adunat la un loc jucători de fotbal, tenis de masă, oină dar și atleți a avut ca scop strângerea de donații pentru cazul Florin Răcoare


Cazul Florin Răcoare i-a marcat pe mulţi sălăjeni şi nu numai, astfel că au început să se facă donaţii, licitaţii, spectacole caritabile şi tot felul de acţiuni, ce au avut ca şi scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea tânărului, care suferă de leucemie şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală  ce costă 100.000 de euro.

Grupul “Reuşim Împreună”, alături de Asociaţia Sportivă Cavalerii Zalău şi Crucea Roşie Sălaj, fiind susţinuţi şi de Primăria Municipiului Zalău au pus la cale evenimentul sportiv ce a avut loc ieri şi continuă și astăzi, pe Stadionul Muncipal “Gheorghe Guşet” din Zalău. Zălăuanii şi nu numai au avut ocazia să participe la activităţi de fotbal, atletism, tenis de masă, fitness, dar şi la un meci demonstrativ de oină, iar toată suma strânsă în urma taxelor de înscriere şi a donaţiilor va ajunge în contul lui Florin Răcoare.

Maratonul sportiv de la finalul săptămânii a debutat sâmbătă de la ora 11.00 cu cumpetiţia de tenis de masă. De la ora 18.00 a avut loc crosul pentru copii pe o distanţă de 1 km, urmând ca astăzi de la ora 16.00 să aibă loc întrecerea pentru adulţi, de data aceasta pe o distanţă de 3 km, amblele întreceri fiind coordonate de fostul atlet de performanţă, Daniel Magdaş.

A avut loc și  un meci demonstrativ de oină. Profesorul de sport de la şcoala din Dragu, Cosmin Ardelean a fost cel care a făcut posibil un astfel de joc, la care a fost prezentă prezentă CS Politehnica Cluj, care a jucat cu Speranţa Dragu.

A avut loc și un campionat de minifotbal cu 12 echipe.

Toate rezultatele și detalii, în ediția tipărită de miercuri, 9 august!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI