Connect with us

Ştiri din Sălaj

Carnagiu pe şosea! Trei morţi într-un accident teribil petrecut între Ileanda şi Mesteacăn. GALERIE FOTO şi VIDEO


Doi adulţi şi o fetiţă de 6 ani şi-au pierdut viaţa noaptea trecută într-un accident rutier petrecut pe DN 1C la limita judeţului Sălaj cu Maramureş. Alte trei persoane, printre care un adolescent de 14 ani sunt grav rănite şi sunt internate la Spitalul Judeţean din Baia Mare


Un camion condus de un şofer din judeţul Ialomiţa a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autovehicul în care erau numai puţin de şase persoane. Impactul a fost atât de puternic, încât trei persoane au murit pe loc, iar alte trei persoane sunt în stare gravă. Evenimentul a avut loc în noaptea de 1 spre 2 august la ora 1.30 pe DN1C la ieşrea din localitatea sălăjeană Perii Vadului spre Mesteacăn (Maramureş).

Pompierii militari ajunşi la faţa locului au găsit în vehicul trei persoane decedate (soferul, fetiţa de 6 ani si un adult) iar alte trei persoane (doi adulţi şi o fetiţă de 14 ani) au fost predate echipajelor medicale. Şoferul autocamionului a fost rănit uşor, el refuzând internarea la spital.

Traficul rutier între Baia Mare si Dej, pe secţiunea Mesteacăn – Ileanda a fost blocat aproape trei ore.

Şoferul camionului  a declarat poliţiştilor că nu îşi poate da seama cum a ajuns pe contrasens. Oamenii legii verifica dacă şoferul a respectat timpul de parcus şi cel de odihna.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare medicii fac eforturi pentru a le salva viaţa răniţilor.

O femeie este în stare critică, fetiţa de 14 ani este ranită grav, iar un barbat este în stare mai bună. Acesta a suferit mai multe fracturi dar este în afara oricărui pericol.

Sursa: dejeanul.ro / sursa foto: Vasile Dale

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj