Connect with us

FOTBAL

DRAMĂ. Un fotbalist din Sălaj s-a stins din viaţă, la doar 4 zile după ce a împlinit 35 de ani


Tânărul a murit pe patul unui spital din Cluj-Napoca, doar cu câteva ore înainte ca mama sa să ajungă lângă el.  Silviu Titus Panter a fost fotbalist în Liga a V-a la Unirea Mirşid şi Olimpic Gârceiu, dar şi în Campionatele de Minifotbal de la Bazele Sportive “Onix” din Zalău, unde a îmbrăcat tricoul formaţiilor Tornado Transimont şi Inter Treznea


O nouă dramă îngrozeşte iubitorii fotbalului din Sălaj.

După ce în cursul zilei de ieri informam faptul că observatorul Lantoş Ioan a murit fulgerător în timp ce se afla în pelerinaj la Mănăstirea Voivodeni, venim cu o altă veste tragică din “sportul rege”.

Cel poreclit de prieteni “Jerry”, Silviu Titus Panter (n. 28 iulie 1982), portarul echipei Olimpic Gârceiu a trecut la cele veşnice ieri dimineaţa la ora 6.00, chiar înainte ca mama sa să ajungă la spital.

Cu doar cinci zile în urmă, pe 28 iulie, goal-keeper-ul născut în Mirşid îşi sărbătorise ziua de naştere împărţind tort colegilor de salon şi medicilor de la clinica clujeană. Spera tot timpul că se va face bine şi că va reveni pe teren, însă, boala a fost nemiloasă şi l-a răpus.

Silviu acuza dureri în zona stomacului încă din luna mai, iar de la sfârşitul lunii iunie durerea a fost puternică, insuportabilă, şi s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Zalău. La scurt timp a intrat în comă şi a fost transferat la Cluj-Napoca. O săptămână a stat tânărul în comă. Silviu şi-a revenit apoi şi era încrezător că se va face bine, dar soarta a fost crudă cu el.

Marţi seara, tânărul fotbalist a fost vizitat la spital de către mama sa. La scurt timp după ce şi-au luat rămas bun, mama l-a sunat şi i-a spus că se va întoarce şi miercuri la el. Era pregătită să meargă la Cluj-Napoca cu autobuzul care porneşte dis de dimineaţă din Zalău. Din păcate însă, la ora 6.00 dimineaţa, inima lui Silviu s-a oprit pentru totdeauna. Decesul a survenit în urma unui blocaj renal.

Silviu Titus Panter a jucat fotbal la Unirea Mirşid şi la Olimpic Gârceiu. Tot sezonul 2016 – 2017 a evoluat la echipa din comuna Crişeni. În paralel, tânărul evolua şi în Campionatele de Minifotbal de la Bazele Sportive “Onix” , la echipele AS Tornado Transimont şi Inter Treznea, unde a fost coleg de echipă cu bunul său prieten Vasile Herţe.

Silviu era dedicat atât sportului cât şi activităţii de la locul de muncă. El lucra ca vopsitor şi tinichigeriu la un atelier auto şi era foarte apreciat de cei din jur, cu atât mai mult cu cât era şi o persoană responsabilă cu buna-dispoziţie. Părinţii lui erau profesori.   

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă. Prohodul va avea loc la casa părintească din Mirşid iar ceremonia funerară se va oficia la Biserica Ortodoxă din sat.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Alte articole pe această temă:

Doliu în fotbalul din Sălaj

 

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL