Connect with us

HANDBAL

HC Zalău dispută la Râmnicu Vâlcea primul turneu amical al verii! PROGRAMUL COMPETIŢIEI


Primul turneu de verificare la care participă gruparea de sub Meseş va avea loc la Râmnicu Vâlcea, mâine şi vineri, unde zălăuancele vor avea ocazia să se dueleze cu echipe puternice din Liga Naţională, care s-au întărit serios în această vară


Stagiul efectuat de HC Zalău de 10 zile la Cheile Grădiştei s-a încheiat cu meciuri de verificare, în care formaţia zălăuană s-a testat cu HCM Rm. Vâlcea şi Unirea Slobozia.

Urmează pentru HC Zalău un nou turneu amical în sudul ţării. Competiţia amicală de la Vâlcea va fi deschisă de partida dintre HC Zalău şi Măgura Cisnădie, care are loc mâine dimineaţă, de la ora 09.30. Tot în prima zi a turneului, sălăjencele se vor duela şi cu SCM Craiova, finalista Cupei României şi formaţia cu care Zalăul s-a luptat în sezonul trecut pentru podium. HC Zalău va fi echipa care va închiea turneul din Zăvoi, urmând ca în ultimul meci să întâlnească formaţia gazdă – HCM Rm. Vâlcea.

Săptămâna viitoare, HC Zalău va participa la un turneu în Sânnicoalu Mare, unde le va avea ca adversare pe SCM Craiova, dar şi două echipe din Ungaria, Elore NKSE Bekescsabai şi KC Siofok.

Cantonament la Cheile Grădiştei

De trei săptămâni, HC Zalău a revenit la antrenamente în vedere pregătirii noului sezon , iar după ce handbalistele au susţinut normele de control şi s-au acomodat la efort, delegaţia formaţiei zălăuane a plecat în cantonament. Şi de această dată, locaţia aleasă a fost Cheile Grădiştei, acolo unde formaţia antrenată de Gheorghe Tadici s-a pregătit timp de 10 zile.

În cantonament, antrenorul Zalăului a pus accentul pe pregătirea fizică, dar în utlimele zile s-a lucrat şi la partea tehnico-tactică. Astfel, HC Zalău a avut programate şi două jocuri de verificare, cu Unirea Slobozia şi HCM Rm. Vâlcea. Tehnicianul grupării de sub Meseş a rulat tot lotul dispoziţie, iar scorul final a contat mai puţin, în condiţiile în care s-a jucat  două reprize a câte 25 de minute.

 

Campionatul Ligii Naţionale va începe pe 6 septembrie, în prima etapă, HC Zalău urmând să joace în deplasare la CSM Roman.


Programul turneului de la Râmnicu Vâlcea:

Joi, ora 09.30

HC Zalău – Măgura Cisnădie

Ora 11.30

HCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova

Ora 17.30

SCM Craiova – HC Zalău

Ora 19.30

HCM Rm. Vâlcea – Măgura Cisnădie

Vineri, ora 09.30

Măgura Cisnădie – SCM Craiova

Ora 11.30

HCM Rm. Vâlcea – HC Zalău

 

34 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL