Connect with us

FOTBAL

FC Zalău a rezolvat un singur clujean

George Cosma este ultima achiziţie a grupării de la poalele Meseşului

Ultimele transferuri pe care conducerea lui FC Zalău şi-ar fi dorit să le facă sunt ale celor patru foşti juniori ai Universităţii Cluj, este vorba despre George Cosma, Cristian Păcurar, Viorel Ionaşcu şi Răzvan Truşcă.

Însă, oficialii grupării de la poalele Meseşului au primit o veste proastă, “şepcile roşii” înfiinţându-şi o echipă satelit în Liga a III-a, care se va baza pe tineri de perspectivă formaţi şi crescuţi în propria pepinieră. Gruparea de la poalele Meseşului a rezolvat doar unul dintre cei patru jucători veniţi în această vară.
Este vorba despre portarul George Cosma.

Însă, Marius Paşca are un regret. “George Cosma a venit deja şi sunt mulţumit de cum se pregăteşte şi de evoluţiile sale. Sincer, mi i-aş fi dorit pe toţi 4, deoarece sunt jucători de perspectivă şi calităţi. Se vede că s-au format la un club mare”, a punctat Marius Paşca, antrenorul lui FC Zalău.
Referitor la alte transferuri, Paşca a adăugat: “Este puţin probabil să mai vină cineva. Doar dacă cumva se iveşte un jucător extrem de interesant, atunci vom face demersurile pentru achiziţionarea sa”.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL