Connect with us

HANDBAL

Andrada Pop a fost premiată

Şirul distincţiilor acordate handbalistelor de la HC Zalău a continuat. Astfel, în cadrul festivităţii de premiere, pe lângă Adina Mureşan şi Dana Băbeanu, organizatorii au premiat-o şi pe Andrada Pop (18 ani). Chiar dacă nu a jucat deloc în partidele cu “U” Jolidon Cluj-Napoca şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, zălăuancei i s-a acordat titlul pentru “cea mai tânără jucătoare” a turneului Supercuperi României.

 

Andrada Pop este şi ea un produs al CSS Zalău, făcând pasul pe semicerc pentru prima dată în clasa a V-a. Evoluţiile sale constante au adus-o şi pe ea la antrenamentele lui HC Zalău. De fapt, din iarnă se pregăteşte sub comanda lui Gheorghe Tadici şi are toate şansele să rămână în lotul grupării zălăuane, mai ales că politica clubului zălăuan este neschimbată: promovarea tinerelor talente şi nu transferurile unor jucătoare consacrate. Andrada face parte, în clipa de faţă, din lotul lărgit al lotului naţional de tineret, însă nu a făcut deplasarea la “europenele” din Olanda. Totuşi, handbalista noastră a fost folosită mai mult de către Gheorghe Tadici în meciul cu formaţia maghiară Bekescsaba.

HC Zalău a jucat şi cu o echipă din Ungaria

Echipele participante la Supercupa României au mai disputat fiecare câte un meci, pe lângă cele programate de FRH. Cum formaţia Bekescsaba a fost prezentă în urbea de pe malul Someşului, Oltchim Râmnicu Vâlcea, “U” Jolidon Cluj şi HC Zalău au susţinut în compania acesteia câte un meci de verificare. Unguroaicele au fost nevoite să se recunoască învinse în toate cele trei partide, cel mai mare scor înregistrându-se în disputa cu campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea. În schimb, HC Zalău şi “U” Jolidon au dispus de Bekescsaba doar la un singur gol diferenţă.

Rezultatele înregistrate: “U” Jolidon Cluj – Bekescsaba 27 – 26; Oltchim Râmnicu Vâlcea – Bekescsaba 45 – 18; HC Zalău – Bekescsaba 26 – 25

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL