Connect with us

FOTBAL

CS Barcău Nuşfalău în Slovacia

Gruparea de pe Valea Barcăului s-a deplasat tocmai în Slovacia pentru a susţine un meci amical

Indiferent de eşalonul în care activează, echipele de fotbal caută să îşi programeze meciuri amicale, extrem de importante în procesul de pregătire pentru un nou sezon. Cât despre echipele sălăjene, acestea caută adversari cât mai apropiaţi geografic. Vedem cazul lui FC Zalău, care se pregăteşte cu echipe din apropiere, chiar dacă acestea îi vor fi adversare în sezonul 2011 – 2012. Revenind la Liga a IV-a Sălaj, trebuie să spunem că CS Barcău vreau să spele imaginea lăsată la finele campionatului trecut. Faptul că pe teren propriu a practicat un fotbal de o foarte bună calitate nu s-a văzut atunci când s-a tras linie. Gruparea din comuna Nuşfalău a ieşit prematur din Cupă, iar în campionat s-a clasat pe o poziţie modestă. Lucrurile par să se schimbe. Acum se doreşte câştigarea Ligii a IV-a. Prima măsură a fost instalarea în funcţia de antrenor a lui Adrian Damian, secondat de Alexandru Duca. Apoi, Lakatos Karoly şi compania se antrenează de două ori pe săptămână, ceea ce înainte nu se întâmpla.

Dar, ce a surprins cel mai mult a fost disputarea unui meci de verificare tocmai în Slovacia. Iniţial, era vorba despre un turneu, la care trebuiau să ia parte 6 echipe. Fiecare meci ar fi trebuit să dureze 45 de minute, iar câştigătoarea rămânea în teren, acumulându-se, astfel, 90 de minute. Însă, ploile au dat planurile peste cap, iar CS Barcău Nuşfalău a susţinut un singur meci, cu reprezentativa localităţii Pader. Sălăjenii au dominat clar partida, mai ales în partea secundă, când au marcat nu mai puţin de şase goluri, fără a primi vreunul, în schimb. Întreaga delegaţie a Barcăului a fost impresionată de condiţiile pe care le-a întâlnit acolo, lucru mărturisit de preşedintele şi antrenorul Adrian Damian.

“Am susţinut un singur meci în Slovacia, contra echipei din localitatea Pader. Condiţiile de acolo au fost minunate, mai ales că acea localitate are doar 300 de locuitori. Am fost cazaţi la 15 km de Pader, la o pensiune cu tot ce îţi doreşti. Şi acea localitate are doar 100 de locuitori. Cât despre baza sportivă, nu pot spune decât că mi-aş dori să avem şi noi aşa ceva în toate comunele din judeţ. Noi nici în zece ani nu am avut buget cât au ei pentru un singur an. Şi la ei, jucătorii sunt amatori şi evoluează din plăcere. Chiar se implică şi să dăruiesc exemplar”, ne-a mărturisit antrenorul Barcăului.

În altă ordine de idei vom spune că săptămâna viitoare, echipa de juniori va susţine câteva meciuri de pregătire cu grupele de juniori republicani ale FC Zalău şi ale CS Viitorul Zalău.     Ciprian PETRAN

Pader (Slovacia, Liga a IV-a) – CS Barcău Nuşfalău 1 – 8 (1 – 2)

Au marcat pentru CS Barcău: Orban Robert (3), Tiberiu Tuş (3) şi Boşka Arnold (2)

CS Barcău Nuşfalău: Elekes Robert – Cătălin Anghel, Kallai Geza, Lakatos Alexandru, Alexandru Duca, Gabor Gabor, Lazar Zoltan, Lakatos Karoly, Kallai Victor, Orban Robert şi Boşka Arnold. Au mai jucat: Tiberiu Tuş şi Cristian Lontea. Antrenori: Adrian Damian (principal) şi Alexandru Duca (secund)

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. io

    18 August 2011 at 14:03

    care are poze de la meciu asta sami dea si mie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL