Connect with us

HANDBAL

Adina Mureşan, senzaţia Supercupei României!

HC Zalău s-a remarcat nu doar ca şi echipă, ci a punctat şi la capitolul individualităţi. Acest aspect este cu atât mai important cu cât în sala “Horia Demian” din Cluj-Napoca au fost, probabil, cele mai bune handbaliste care evoluează în Liga Naţională.

Surpriza plăcută a fost portăriţa Adina Mureşan. Descoperită, formată şi crescută la CSS Zalău, Adina a intrat treptat în atenţia antrenorilor de la HC Zalău. Până la urmă a fost cooptată în lot, acolo unde are o concurenţă acerbă. Cu toate acestea, tânăra şi talentata noastră portăriţă a crezut în şansa ei, şi-a aşteptat rândul şi a încercat să răsplătească încrederea care i s-a acordat. Nicio clipă nu a fost intimidată de valoroasele sale adversare, astfel că a avut nu mai puţin de 14 intervenţii în partida cu “U” Jolidon Cluj-Napoca, multe dintre ele fiind chiar din postură de unu la unu cu oponentele ei!

Şi în marea finală, jucată contra marelui Oltchim, Adina Mureşan a jucat la un nivel înalt. Dintre multele ei intervenţii, poate una dintre cele mai reuşite a fost pararea unei aruncări de la 7m, executate de Valentina Ardean Elisei. Organizatorii turneului au fost impresionaţi de vivacitatea şi determinarea arătată de handbalista noastră între buturi, desemnând-o drept “cel mai bun portar” al turneului Supercupei României.

 

Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. Lia

  10 August 2011 at 13:49

  Mai are mult pana departe Adina M. Nu va entuziasmati la prima ei reusita,daca era chiar asa valoroasa era la campionatul european under 19.,ce se desfasoara in Olanda, in aceste zile..

 2. handbalista

  10 August 2011 at 13:54

  da, da. asa e

 3. xxxxx

  11 August 2011 at 9:16

  deci adina este o tanara valoroasa si de perspectiva…o stiu de cand era la junioare…..nu am vazut evolutia ei de la cluj dar sunt convins ca a fost la inaltime….acuma ca nu e in lot..??? nus ce sa zic .. am vaz meciul cu olanda unde ambii portari au fost VARZA asa ca putea fi si ea selectionata…dar sunt din pacate atatea frecusuri si dedesubturi in handbalul romanesc ca adevaratele valori ies greu la suprafata..si la lot nu ajung intotdeauna cele mai bune…

 4. zzzzz

  25 August 2011 at 16:44

  pai..nu iti vad rostul de care te bagi in seama”lia”nustiu care e problema ta

 5. zzzzz

  25 August 2011 at 16:46

  nu critica lumea daca nusti pai…daca la lot se joaca cu preferate…nu intotdeauna ajunge acolo mai are mult normal de muncit si este valoroasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL