Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou a rezistat la Dej, până în minutul 80

Gruparea de pe Someş vrea să lupte pentru supremaţie în judeţ. Acest  lucru s-a văzut şi marţi, când jibouanii au câştigat la Nuşfalău în faţa uneia dintre echipele cu pretenţii din Sălaj

An de an Jiboul îşi anunţă intenţiile de a se clasa pe poziţii fruntaşe. Dar, în ultimii ani, diverse “defecţiuni” fie i-au făcut pe unii jucători să plece, fie au afectat moralul celor rămaşi. Şi, de fiecare dată, totul se rezumă la bani.

Vă reamintim că Rapid Jibou este singura echipă de sport pe care o are oraşul Jibou. "nsă, ea este lăsată de izbelişte şi funcţionează doar din inerţie şi din plăcerea componenţilor ei pentru “sportul rege”. Sprijinul financiar şi chiar cel moral lipsesc aproape cu desăvârşire, însă, în ciuda acestui impediment, Rapidul continuă să rămână pe şine.

Marius Muntean a preluat frâiele acestei echipe după mandatele lui Ioan Fabian şi încearcă să revitalizeze jocul şi mai ales atmosfera. Tocmai de aceea, împreună cu “secundul” Adrian Fărcaş, nimeni altul decât directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj, au parafat câteva amicale cu echipe cu nume. Ultimul dintre ele s-a jucat la Dej, acolo unde sălăjenii au arătat bine, până în minutul 80. Apoi, s-au încasat trei goluri copilăreşti, Ionuţ Chechedi, înlocuitorul lui Marcel Petcu, greşind flagrant.

Cu toate acestea, antrenorul Marius Muntean este mulţumit de progresele pe care le-a făcut echipa în această vară. “Facem trei antrenamente pe săptămână şi am încercat să programăm şi câte un meci de verificare, nu în compania unor echipe din judeţ, ci din afara lui. Mai avem nevoie de câţiva jucători, în special de un portar. Sunt mulţumit de joc, pe ansamblu, dar mai sunt multe de pus la punct”, a punctat tehnicianul Rapidului.

Echipa din Jibou ar mai fi trebuit să susţină două meciuri-test, cu Olimpia Satu Mare şi cu Luceafărul Oradea, însă ambele au “căzut” din cauza lipsei unui mijloc de transport. "ncă o dată ies la lumină probleme acute de organizare care macină Rapidul de atâţia ani, iar mulţi jucători de perspectivă se pierd în negurile Ligii a IV-a, când, de fapt, ar avea şanse mari să joace mai sus.   

 

Echipa din Jibou a mai jucat încă un meci amical chiar marţi după-amiază la Nuşfalău. Rapid a câştigat meciul cu CS Barcău cu scorul de 8 – 6. După ce gazdele aveau la un moment dat un avantaj de 4 goluri (5 – 1).         Ciprian PETRAN

Unirea Dej – Rapid Jibou 5 – 2 (2 – 1)

Au marcat pentru Rapid:
Alex Turcu (foto) şi Daniel Coste

Lotul Rapidului: Ionuţ Chechedi – Cristian Å¢urcaş, Cristian Antal, Major Robert, Marius Mureşan, Romulus Gherman, Alin Mureşan, Sorin Iacob, Dan Opriş, Rareş Pintea, Marius Haiduc, Alex Turcu, Alexandru Mureşan, Ciprian Roja, Daniel Coste, Adrian Fărcaş, Ovidiu Moldovan şi Doru Rus. Antrenori: Marius Muntean (principal) şi Adrian Fărcaş (secund). Director tehnic: Dinu Moldovan

 

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. marius

  10 August 2011 at 14:58

  forta rapid:)))

 2. eo

  10 August 2011 at 23:08

  panarama mare cipri asta…farcas era la mare cum l’ai trecut in lot?:))

 3. :)

  16 August 2011 at 1:17

  ce vorbesti de cipri ma? panarama esti tu;)

 4. gas

  29 August 2011 at 13:37

  da`te naibii papagal ce esti te legi de farcas si cipri…ieo sus imebeciul gay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL