Connect with us

FOTBAL

Evoluţie palidă contra Olimpiei Satu Mare

FC Zalău a fost extrem de apatică, impresionând doar la capitolul posesie, şi asta doar în prima repriză

Meciul amical de vineri, contra Olimpiei Satu Mare, s-a transformat în ultima repetiţie pentru meciul din cadrul Cupei României, desfăşurat marţi.

Cum spunea cu câteva zile înainte, Marius Paşca a încercat să creioneze primul unsprezece, pe care, cel mai probabil, se va baza şi în campionatul următor. Unele mecanisme au funcţionat destul de bine, coordonate excelent de play-maker-ul Cosmin Sabou, însă capitolul la care FC Zalău a stat destul de rău a fost finalizarea. Puţine acţiuni periculoase s-au petrecut în careul sătmărenilor, apelându-se, în schimb, la câteva şuturi de la distanţă, care nu şi-au atins ţinta. La cealaltă poartă, noroc cu Claudiu Chiş, care s-a evidenţiat prin două parade.

La pauză, Marius Paşca a dat câteva indicaţii, dar ritmul a fost acelaşi. Excepţie a făcut o fază petrecută pe partea dreaptă, construită şi purtată în mare viteză. Mingea a ajuns la Major Istvan, iar acesta a finalizat cu un şut sec la colţul lung. Pe măsură ce minutele treceau, ambele formaţii au schimbat liniile, aşa că jocul a devenit unul haotic şi de uzură. Adevărul e că au fost minute bune în care ai noştri nu au reuşit nici să pună mingea jos şi nici să treacă de mijlocul terenului. Ca atare, fazele fierbinţi s-au mutat la poarta Zalăului, iar clujeanul George Cosma s-a remarcat şi el prin câteva intervenţii de manual. Însă, cu câteva minute înainte de final, nu a mai avut ce face, partida încheindu-se cu scorul de 1 – 1.

A fost o diferenţă mare între acest meci şi cel disputat chiar la începutul perioadei de pregătire, atunci când elevii lui Marius Paşca şi-au pus la respect adversarii, chiar la ei acasă. Următorul amical va avea loc chiar azi, însă adversara nu a fost stabilită. Vineri, alb-albaştrii vor juca încă un meci de verificare, cu Olimpia Satu Mare, pe terenul acestora, începând cu ora 18.00. “Am fost mulţumit de prima repriză, dar mai avem de lucrat la finalizare. Unii tineri au cam rămas datori la mai multe capitole”, ne-a mărturisit antrenorul Marius Paşca.

FC Zalău – Olimpia Satu Mare 1 – 1 (0 – 0)

A marcat pentru FC Zalău: Maior Istvan

FC Zalău: Claudiu Chiş – Maior Istvan, Vasile Jula, Vlad Negrean, Radu Neicu, Gigi Gorga, Cosmin Sabou, Raul Stanciu, Vlad Lung, Andrei Teglaş şi Ionuţ Dănilă. Au mai jucat: George Cosma – Răzvan Nicorici, Radu Blaga, Mihai Cherecheş, Paul Coste, Vasile Damşa şi Gabriel Crăciun. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Cristian Oros (secund)

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL