Connect with us

JUNIORI

S-a stabilit programul campionatelor de juniori la volei


Juniorii sălăjeni şi-au aflat programul viitoarei ediţii de campionat. Dacă în campionatul cadeţilor băimărenii nu au echipă înscrisă în campionat, la juniori lucrurile par neschimbate şi cele două reprezentante ale judeţului Sălaj par condamnate să spere în cel mai fericit caz la o clasare pe locul 3


În cadrul Campionatului Naţional de Volei rezervat juniorilor, judeţul Sălaj este reprezentat de două echipe: ACS Sportul Şimleu şi CSS Zalău, iar la cadeţi regăsim o singură echipă: Clubul Sportiv Şcolar Zalău. Din păcate, la fel ca şi în ediţiţiile precedente, printre adversarele celor două reprezentante ale judeţului nostru se află din nou două din cele mai puternice echipe ale campionatului, CSS 2 CNE Baia Mare şi CSS LAPI Dej, cluburi care transferă an de an unii din cei mai buni jucători din ţară devenind astfel aproape imposibil de învins.

Trecând peste acest aspect, trebuie spus faptul că întrecerea se va disputa şi în acest an în trei faze. În prima fază  programată în perioada 8 octombrie 2017 – 4 martie 2018 se vor desfăşura meciurile programate tur-retur din cele patru serii zonale.

După încheierea returului vor avea loc două turnee sermifinale. După primul turneu semifinal programat în perioada 30 martie 2018 – 1 aprilie 2018, echipele clasate pe locul 1 se califică direct la turneul final, iar echipele de pe locurile 2 şi 3 vor intra în recalificările celui de-al doilea turneu semifinal programat în perioada 27 – 29 aprilie 2018.

În fine, ultima fază a campionatului, cea în care se va decide campioana şi medaliatele cu argint şi bronz, este programată în perioada 23-27 mai 2018. În rândurile care urmează vă prezentăm componenţa Seriei D, serie din care fac parte cele două echipe sălăjene, precum şi programul jocurilor din prima fază a întreceri.

 


Seria D – juniori

CSS Topliţa, CSS 2 CNE Baia Mare. CSS Zalău, CSS LAPI Dej, LPS Bihorul Oradea şi ACS Sportul Şimleu

Etapa I – 8 octombrie 2017:

(retur etapa a VI-a 17.12.2017)

CSS Topliţa – ACS Sportul Şimleu

CSS Zalău – CSS LAPI Dej

Etapa a II-a – 22 octombrie 2017:

(retur etapa a VII-a 21.01.2018)

ACS Sportul Şimleu – CSS LAPI Dej

LPS Bihorul Oradea – CSS Zalău

Etapa a III-a – 5 noiembrie:

 (retur etapa a VIII-a 04.02.2018)

CSS 2 CNE Baia Mare – ACS Sportul Şimleu

CSS Zalău – CSS Topliţa

Etapa a IV-a – 19 noiembrie 2017:

(retur etapa a IX-a 18.02.2018)

ACS Sportul Şimleu – LPS Bihorul Oradea

CSS 2 CNE Baia Mare – CSS Zalău

Etapa a V-a – 3 decembrie 2017:

(retur etapa a X-a 04.03.2018)

CSS Zalău – ACS Sportul Şimleu


 

341 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI