Connect with us

HANDBAL

Roxana Varga şi Florina Ciobanu sunt în grupa principală

Cele două handbaliste ale HC Zalău evoluează cu naţionala de tineret la Campionatul European din Olanda

Lotul naţional de tineret participă încă de la finalul săptămânii trecute la Campionatul European din Olanda. Naţionala ţării noastre, din lotul căreia fac parte şi două handbaliste legitimate la HC Zalău, este vorba despre Roxana Varga şi Florina Ciobanu, convocată pe ultima sută de metri, a reuşit să se califice din Grupa A, alături de naţionala Spaniei. Marea surpriză a fost eliminarea atât de devreme a selecţionatei Rusiei.

Tricolorele au debutat în forţă la Almelo, reuşind să învingă la un gol diferenţă Rusia. Roxana Varga a marcat de trei ori, în timp ce Florina Ciobanu a fost folosită destul de rar, nereuşind să perforeze poarta adversă. În cel de-al doilea meci, cel cu Spania, România s-a impus destul de clar, însă, de această dată, nici Roxana Varga nu şi-a mai trecut numele pe lista marcatoarelor.

La fel s-a întâmplat şi în cel de-al treilea meci al grupei, cel cu Slovenia, pierdut, de această dată, de selecţionata pregătită de Dumitru Muşi. Greul abia acum începe pentru handablistele noastre, care s-au calificat în grupa principală de la Arnhem. Ieri, naţionala ţării noastre a jucat cu Norvegia, iar azi va întâlni Austria.     

Rezultatele echipei României:

România – Rusia 26 – 25 (13 – 12)

România – Spania 25 – 19 (13 – 8)

România – Slovenia 17 – 22 (9 – 10)

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. huo

    10 August 2011 at 13:51

    Olanda-Romania 39-27 !!!!???

  2. TB

    10 August 2011 at 13:52

    Desteptilor, ieri am jucat cu Olanda, nu cu Norvegia. Am pierdut scor 27-39! Astazi, intr-adevar, jucam cu Austria, in ultimul meci din grupele principale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL