Connect with us

ARTE MARTIALE

Stagiu de pregătire montan pentru A.N.A.K.


Viorel Duţă, preşedintele Asociaţiei Nord Amical Karate a coordonat un seminar de karate desfăşurat în localitatea Comandau, judeţul Covasna


În perioada 20-23.07.2017, staţiunea de vânătoare din localitatea Comandau, judeţul Covasna, a găzduit un seminar de karate organizat de A.C.S. Mikado din Covasna şi coordonat de către sensei Duţa Viorel, preşedintele Asociaţiei Nord Amical Karate .

Acţiunea a fost una foarte reusită, vremea a ţinut cu noi, ne-am bucurat de soare pe tot parcursul sejurului, gazdele deosebite ca de obicei, într-un cuvânt ne-am simţit tare bine în vârf de munte la aer curat.

Au avut loc două antrenamente zilnic pe gazonul din incinta domeniului într-o atmosferă deosebită în imediata apropiere a unei splendide păduri de brad. Au fost abordate structuri de kata şi kata-kumite şi multe exerciţii de respiraţie care ne-au încărcat bateriile la propriu, aerul proaspăt, mai ales cel de dimineaţă fiind adevărată terapie cu oxigen.

Participanţi la acest eveniment au fost antrenori, instructori şi sportivi din Covasna, Tg. Secuiesc, Sf. Gheorghe, Baia Mare, Şimleu Silvaniei şi Tg. Lăpus, care au petrecut un sejur deosebit într-o atmosferă reconfortantă.

Mulţumim gazdelor noastre pentru această minunată minivacanţă, ne-am simţit foarte bine şi cu siguranţă vom reveni anul viitor.

Pentru membri A.N.A.K. urmează un stagiu mult aşteptat şi anume cel din Grecia-Paralia Katerini, unde vom îmbina plăcutul cu utilul, terapie şi relaxare, croaziere şi excursii, parcuri acvatice şi antrenamente pe malul Mării Egee.

                                                                                                                                            prof. Gheorghe Pop

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE