Connect with us

DIVERSE

Dia Guard Divino se alătură campaniei de susţinere a lui Florin Răcoare!


Campioana Sălajului va participa la un turneu organizat la Titan Arena, unde va mai lua startul o selecţionată a Sălajului, dar şi o formaţie de old-boys care va avea în componenţa lotului şi foşti jucători divizionari


Mobilizare exemplară pentru ajutorarea tânărului Florin Răcoare, care suferă de leucemie şi are nevoie de 120.000 de euro pentru o intervenţie chirurgicală în Turcia. Pentru strângerea de fonduri, sălăjenii şi nu numai au făcut donaţii, licitaţii, dar s-au organizat spectacole caritabile, cât şi competiţii sportive.

O competiţie de fotbal, tot cu scop caritabil în vederea strângerii de fonduri va avea loc miercuri, de la ora 19.00, la Titan Arena.

Iniţiativa organizării turneului i-a aparţinut lui Flore Pop – delegatul de la Dia Guard Divino, astfel că la startul acestei întreceri se va afla şi campioana Sălajului la minifotbal, care recent a ocupat locul 4 la Campionatul Naţional de la Bacău.

Vor mai participa încă două echipe, este vorba de o selecţionată a Sălajului cu cei mai buni jucători din judeţ, dar şi o formaţie de old-boys la care vor evolua şi foşti jucători divizionari din judeţul nostru.

Astfel, spectacolul este garantat, mai ales că se joacă pe toată suprafaţa terenului (8+1), dar şi mai important, toţi cei care doresc să fie prezenţi la competiţie, atât jucători, cât şi simpli spectatori îl pot ajuta pe Florin Răcoare printr-o donaţie pe care o pot face la urna de la Crucea Roşie amplasată şi la Titan Arena.

La competiţie se aşteaptă un public cât mai numeros, având în vedere că orice leu contează.

368 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE